Ο Καναράκης για τον ρόλο του στη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ:«Δεν προκύπτουν συχνά τέτοιοι ήρωες στην ελληνική μυθοπλασία»


Ο ηθοποιός,Παντελής Καναράκης, ενσαρκώνει φέτος έναν Κινέζο, στη σειρά του Αnt1,Στο καλό,γλυκιά μου συμπεθέρα.Ο ίδιος,μιλώντας στη δημοσιογράφο,Σοφία Τσίρκα, και το mytv, αναφέρεται στον ήρωά του...

Αποδείχθηκε τελικά καλή επιλογή; 

''Εξαιρετική. Θεωρώ ότι τον ρόλο του Κινέζου, Γι Μου. θα τον έχω και θα τον καμαρώνω. Από καλλιτεχνικής άποψης, εάν είσαι ένας ηθοποιός που υποδύεσαι τύπους περίεργους και είσαι ακραίος κωμικός όπως είμαι εγώ, αυτούς τους ρόλους ονειρεύεσαι να ενσαρκώσεις. Και δεν προκύπτουν συχνά τέτοιοι ήρωες στην ελληνική μυθοπλασία. Τον έχω λατρέψει αυτόν τον τύπο''.

Κάνατε κάτι ιδιαίτερο για να αποδώσετε καλύτερα τον ρόλο; 

''Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι της εμφάνισης, χρειάστηκε να ξυρίσω τα μαλλιά μου στο πλάι, να ξυρίσω τα φρύδια μου ώστε να δημιουργηθεί ένα καινούργιο το οποίο θα μοιάζει με κινέζικο, να πάω σε οδοντίατρο να πάρει μέτρα στις γνάθους μου και να φορέσω ψεύτικα δόντια και άπειρα fittings, για να βρούμε το καταλληλότερο μακιγιάζ, ώστε να αντέχει. Όσον αφορά το υποκριτικό κομμάτι, συζητήσαμε με τον Λευτέρη Παπαπέτρου και τη σκηνοθέτιδα, Αμαλία Γιαννίκου, για την τονικότητα της φωνής και για το αν θα έπρεπε να έχω προφορά. Κάναμε πολλή δουλειά, και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για έναν ηθοποιό''.

Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας κάποιο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων; 

Ο ορθοδοντικός έχει φτειάξει μια ειδική κατασκευή για τη μασέλα που φοράω, ώστε να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα. Έχει τύχει, όμως, δύο φορές να μιλάω κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και να μου φύγουν τα δόντια! Οπότε, αυτό διέλυσε λίγο το σύμπαν εκείνη τη στιγμή. Είμαστε, ωστόσο, χαρούμενοι άνθρωποι. Στο γύρισμα δεν είμαστε γκρινιάρηδες''.

Για τις ανάγκες του ρόλου σας έχετε σχεδόν μεταμορφωθεί. Δεν φοβάστε να τσαλακωθείτε;

''Χαίρομαι να το κάνω. Δεν λέει και τίποτα μια μεταμόρφωση. Θα έκανα και άλλες αλλαγές για ένα ρόλο που θα με ενδιέφερε''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: