Νέα ενότητα στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ,ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ...


Τα πιο φρέσκα νέα της ημέρας σας τα σερβίρουμε, πρώτοι απ’ όλους, σαν ζεστό ψωμάκι.
Αύριο,Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου,στις 09.45, στον καναπέ μας κάθονται η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς. Με τη μαμά - δημοσιογράφο, Μυρτώ Κάζη, και τη βοήθεια της παιδιάτρου, Κατερίνας Κατσιμπάρδη, συζητάμε για όλα όσα πρέπει να ξέρει μια μαμά για τη σωστή επιλογή και αλλαγή της βρεφικής πάνας. Ακόμη, ο Χάρης Ρώμας μάς υποδέχεται στο σπίτι του στο Χαλάνδρι. Μας μιλά για την προσωπική του ζωή, την πολυετή σχέση του μ’ έναν άνθρωπο που του έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τη ζωή, και μας αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό μαθαίνουμε μαζί, πρώτοι απ’ όλους, τα νέα της ημέρας! Στην παρέα μας έρχεται ο Άνθιμος Ανανιάδης. Με τη μαμά - δημοσιογράφο, Μυρτώ Κάζη, και τη βοήθεια της καθηγήτριας φυσικής αγωγής, Ιωάννας Βαπορίδη, δείχνουμε πώς μια μαμά μπορεί να γυμναστεί στο σπίτι αγκαλιά με το μωρό της. Ακόμη, ο υφυπουργός παιδείας, Κώστας Ζουράρις, μας ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του. Μας αποκαλύπτει την ηλικία του αλλά και τις καθημερινές του συνήθειες. Επίσης, μας μιλά με συγκινητικά λόγια για τη μητέρα του, για τη σχέση που έχει με την κόρη του και για την επτά μηνών εγγονή του.

Τι καινούργιο έρχεται στο ''Σπιτάκι'' από αυτή την Κυριακή;
Από αυτή την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου,λοιπόν, έρχεται ο πιο φαν τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής! Μπορείτε με 10 ευρώ να μαγειρέψετε για 4 άτομα; Αν ναι, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό. Εμείς σας δίνουμε το βασικό υλικό και εσείς αυτοσχεδιάζετε.

H ομάδα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και ο Ηλίας Μαμαλάκης θα κρίνουν τις μαγειρικές σας ικανότητες και ένας νικητής θα κερδίσει ένα σετ μαγειρικής και δύο διανυκτερεύσεις σε πολυτελές Resort στην Τσαγκαράδα Πηλίου.

Δηλώστε συμμετοχή στο 212 212 4999, 212 212 4082 και στο email της εκπομπής spitaki@alphatv.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: