Ματθίλδη Μαγγίρα: Αποκάλυψε ποια ηθοποιός έφαγε χαστούκι από τον Χατζηπαναγιώτη

Unknown
0

Πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει... σούσουρο για την ηθοποιό που όπως είχε αποκαλύψει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, είχε χαστουκίσει ο ίδιος σε θεατρική τους συνεργασία.
Στο Τhe 2night Show, η Ματθίλδη Μαγγίρα αποκάλυψε ποια ήταν αυτή η ηθοποιός. Το όνομα της Ματθίλδης είχε εμπλακεί τότε και αναφερόταν σε πολλά δημοσιεύματα καθώς οι περισσότεροι πίστευαν πως εκείνη ήταν η ηθοποιός που είχε χαστουκίσει ο Χατζηπαναγιώτης. Η Ματθίλδη όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ποια ήταν η συνάδελφός της που δέχτηκε το χαστούκι.

Όταν ρωτήθηκε η καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για ψέμματα που έχουν γραφτεί για εκείνη, η ίδια απάντησε: «Είχε γραφτεί ότι είχα φάει χαστούκι από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη τότε στο θέατρο Αποθήκη, στο Σεσουάρ για δολοφόνους. Τελικά δεν το έφαγα εγώ το χαστούκι, το είχε φάει άλλη ηθοποιός. Είχε πέσει ένα χαστούκι τότε σε ένα καβγά, αλλά δεν τον έφαγα εγώ. Γράφανε όμως ότι το έφαγα εγώ! Και τους πήρα και λέω παιδιά «διορθώστε το, δεν το έφαγα εγώ το χαστούκι, το έφαγε η τάδε»...». Και επειδή η εις άτοπον απαγωγή μπορεί να αναδείξει... μεγάλα θέματα που έχουν θαφτεί στο παρελθόν να πούμε ότι η Ματθίλδη Μαγγίρα είχε παίξει μόνο στην 1η σεζόν της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης, την περίοδο 1999 – 2000. Εκτός από την ίδια υπήρχε ακόμα μόνο μία γυναίκα ηθοποιός στον θίασο, η Υρώ Μανέ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !