Έκλεισε και η παρουσίαση...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες και σύντομα το STAR ACADEMY θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους 16 συμμετέχοντες.

Το διάσημο και πετυχημένο σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί talent show έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του EPSILON και όπως πρώτα γράψαμε στο Newsit είναι οριστικό ότι στην κριτική επιτροπή του ενώ σε κάθε live θα υπάρχει και ένας guest κριτής.

Εκτός όμως από την οριστικοποίηση της τριμελούς μόνιμης κριτικής επιτροπής οριστικό είναι πλέον και το ποιοι θα αναλάβουν να καλωσορίζουν τους τηλεθεατές σε κάθε live του μουσικού project . Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες είναι σίγουρο ότι την παρουσίαση αναλαμβάνουν η Ναταλία Γερμανού και ο Μένιος Φουρθιώτης και κάθε βδομάδα θα υποδέχονται τους συμμετέχοντες στη σκηνή, όπου θα προσπαθούν να κερδίσουν την κριτική επιτροπή, αλλά και τους τηλεθεατές με τις φωνητικές τους ικανότητες.

Τέλος,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι προγραμματισμένο το STAR ACADEMY να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο και οι τηλεθεατές να παρακολουθούν καθημερινά τη διαμονή και τα μαθήματα των 16 σπουδαστών, ενώ τα live του θα μεταδίδονται κάθε Δευτέρα βράδυ, αφού σκοπός του EPSILON είναι να ξεκινά ευχάριστα και μουσικά η βδομάδα για τους τηλεθεατές…!

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !