Ελπίδα: «Αν δεν ήταν ο άνδρας μου, θα πείναγα»

Unknown
0

Για την οικογένεια της, το γάμο της αλλά και για τη σχέση της με τα χρήματα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελπίδα.


Τι θυσίες κάνατε για το σπιτικό σας;

«Όταν γέννησα την κόρη μου, άφησα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά να με περιμένει στην Ολλανδία. Αλλά σου είπα, για μένα η οικογένεια ήταν αξία. Ήθελα να αφοσιωθώ, να παρακολουθήσω την ανατροφή των παιδιών μου, να τα δω να σπουδάζουν. Και τα καταφέραμε με τον σύζυγό μου. Η Ήρα έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στο Λονδίνο και ο Στέφανος πληροφορική»

Έχετε εγγόνια;

«Όχι ακόμη. Η κόρη μου χώρισε, αλλά διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην άνδρα της. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ τότε. Τον γαμπρό μου τον νιώθω παιδί μου. Εύχομαι και στους δύο να φτιάξουν σύντομα τις ζωές τους»

Για να πετύχει ένας γάμος τι χρειάζεται;

«Ο γάμος θέλει δουλειά για να κρατήσει. Χρειάζεται σοβαρότητα, τεράστιο σεβασμό, θαυμασμό και αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ο άνδρας μου ποτέ δεν με ζήλεψε. Χαιρόταν με τις επιτυχίες μου. Αλλά δεν έδινα και εγώ ποτέ δικαιώματα. Δεν ήθελα να χωρίσω. Έβλεπα τους περισσότερους καλλιτέχνες χωρισμένους, με δεύτερους γάμους, και δεν ήθελα τα παιδιά μου να περάσουν τέτοια προβλήματα. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το «Καμιά φορά». Γράφτηκε σε μια περίοδο που είχα έρθει σε ρήξη με τον άνδρα μου. Τον θυμάμαι, λοιπόν, να μπαίνει μέσα στο στούντιο, να τραγουδάω αυτό το τραγούδι και να με παίρνει αγκαλιά»

Χρήματα αποκτήσατε;

«Αν δεν ήταν ο άνδρας μου, θα πείναγα. Δούλεψα πολύ λίγο στη νύχτα ως ελεύθερη και, όταν παντρεύτηκα, δούλευα επιλεκτικά. Δεν εργαζόμουν νύχτα, μόνο τον χειμώνα. Το καλοκαίρι έκανα διακοπές με τα παιδιά μου. Μπορεί να τραγουδούσα ποπ για την εποχή, αλλά δεν ήμουν μοντέρνος άνθρωπος, ειδικά πάνω στον θεσμό της οικογένειας», λέει η τραγουδίστρια στην εφημερίδα Espresso.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !