Ο Γιώργος Παπαδάκης για τις ψυχαγωγικές εκπομπές

Unknown
1
Αυτήν τη σεζόν οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν καταβαραθρωθεί στους πίνακες τηλεθέασης. Μήπως λόγω της κρίσης πλέον οι τηλεθεατές αποφάσισαν να πουν το μεγάλο «όχι» στην ανουσιότητα;

«Είμαι της άποψης ότι όλα χρειάζονται... Χρειάζεται ακόμα και η στιγμή της ανουσιότητας. Αλίμονο αν υπήρχε μια τηλεόραση που από το πρωί μέχρι το βράδυ θα είχε μόνο ενημέρωση. Επιβάλλεται να υπάρχει και ψυχαγωγία. Θες κάποια στιγμή να χαλαρώσεις και να μη σκέφτεσαι τίποτα... Θες κάποια στιγμή να γελάσεις. Κακό είναι, βρε αδερφέ, να θες να γελάσεις;», λέει ο Γιώργος Παπαδάκης στο Tv Έθνος και συνεχίζει:

«Αυτές οι εκπομπές πια δεν είναι μία, δύο, τρεις, αλλά έχει γεμίσει ο τόπος και γιατί όλοι παίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ίδια θέματα. Γίνεται καθημερινά μια απίστευτη επανάληψη των ίδιων και των ίδιων θεμάτων, οπότε πόσες φορές και οι τηλεθεατές να δουν τα ίδια και τα ίδια. Ομως σου ξαναλέω... Μέτρον άριστον. Ούτε μπορείς από το πρωί μέχρι το βράδυ να μαυρίζεις την καρδιά του άλλου με τα μέτρα, τα Μνημόνια, τις αξιολογήσεις, τους φόρους, ούτε όμως και να τον κάνεις να πιστεύει πως ζει στον πλανήτη... «τσιχλόφουσκα».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συμφωνώ μαζί του. Όπως και στην ζωή, έτσι και στην τηλεόραση. Όλα χρειάζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !