Αποκαλυπτικό: Για αυτό δεν βγήκε χθες στον αέρα η Ντορέττα Παπαδημητρίου...

4

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό του ΣΚΑΪ,το Κάνε Παζάρι της Ντορέττας Παπαδημητρίου επρόκειτο να σηκώσει αυλαία τη Δευτέρα,13 Φεβρουαρίου,στις 18.50.
Όμως, λίγες μέρες πριν αποφασίστηκε να μην κάνει πρεμιέρα Δευτέρα αλλά Τρίτη, ώστε τη Δευτέρα να προβληθεί ένα special επεισόδιο γνωριμίας των παικτών του Survivor.

Ωστόσο, η Ντορέττα δεν έκανε πρεμιέρα ούτε χθες, Τρίτη, και τη θέση της πήρε το Survivor,με ένα επεισόδιο με τα highights της πρεμιέρας.Τι συνέβη ,όμως; Σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea.com,τα γυρίσματα για το πολυδάπανο Κάνε Παζάρι εξελίσσονται τελικά με πιο αργούς ρυθμούς,από ό,τι είχαν προβλέψει, κάτι που έχει βγάλει εκτός αρχικού πλάνου το κανάλι.

Έτσι, μια και τα επεισόδια δεν είναι έτοιμα, ο ΣΚΑΪ τελικά επέλεξε να βγάλει στον αέρα το νέο του project από την επόμενη εβδομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μαλιστα. τελειως ανοργανωτοι. δε βγαζεις τρειλερ με ημερομηνια και ωρα αν δεν ειναι ετοιμα τα επεισοδια. ερασιτεχνισμος και εκθεση στο τηλεοπτικο κοινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορει να θελουν να ελεγξουν πως θα παει το best of survivor ως lead in στο δελτιο ειδησεων τους. Ετσι σε περιπτωση που το "Παζαρι" κανει ασχημα νουμερα, να το μεταφερουν αλλη ωρα και να μας πηξουν στο survivor (1 ωρα best of πριν το δελτιο, 3 ωρες νεο επεισοδιο μετα το δελτιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στο SURVIVOR αν θυμάστε, τα γυρίσματα ξεκίνησαν μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία προβολής! Σκέψου να γινόταν και εκεί κάποιο ατύχημα, ο ΣΚΑΪ πάλι το ίδιο πρόβλημα δεν θα είχε; Γιατί δεν αφήνουν ένα διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων να υπάρχει συγκεντρωμένος ένας σχετικά μεγάλος αριθμός επεισοδίων κάβα για κάθε τέτοιο ενδεχόμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @PloutarchosSpiridonos
    Αφου βρε συ στο survivor ψηφιζει και το τηλεοπτικο κοινο ( δεν γινεται τα γυρισματα να βρισκονται παρα πολυ μπροστα). Σκεψου οτι χθες λογικα αργα το βραδυ θα γυρισανε στον αγιο δομηνικο την πρωτη αποχωρηση (γιαυτο και η ψηφοφορια κρατησε μονο μιση ωρα), την οποια εμεις θα παρακολουθησουμε στο επεισοδιο της παρασκευης (δυο μολις μερες μετα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !