Γιάννης Φέρτης: Οι αποκαλύψεις του στην Έλενα Κατρίτση

Ο Γιάννης Φέρτης θα μιλήσει για τη ζωή και την καριέρα του καλεσμένος στη εκπομπή «Προσωπικά».

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης θυμάται την εποχή που ανέβαινε στον Λυκαβηττό και πρόβαρε αποσπάσματα από τον «Αμλετ» ενώ ήταν ακόμη μαθητής και αναφέρεται στα πάρτι, όπου πήγαινε καλεσμένος και του ζητούσαν να απαγγείλει στίχους μεγάλων δημιουργών. Κι εκείνος το έκανε!
Αποκαλύπτει, επίσης, στην οικοδέσποινα τους τρόπους που έβρισκε όταν ήταν μικρός για να «τρυπώνει» στο γήπεδο, ώστε να δει την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, καθώς οι πιτσιρικάδες τότε έψαχναν «δανεικούς» συγγενείς για να μπουν στο στάδιο και να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα.

Περιγράφει την εποχή που δούλευε στο χασάπικο του πατέρα του και το βράδυ πήγαινε σχολείο. Επίσης, μιλά για τη μητέρα του και το σοκ το οποίο έπαθε όταν εμφανίστηκε μπροστά της με ξανθά μαλλιά, την περίοδο που έπαιζε «Στο γλυκό πουλί της νιότης» δίπλα στη Μελίνα Μερκούρη.
Αποκαλύπτει, επίσης, γιατί η μάνα του πήγε να εξομολογηθεί μετά τον χωρισμό του από την Ξένια Καλογεροπούλου και διηγείται το περιστατικό όταν εκείνη πήγε να πει τον πόνο της στον παπά κι εκείνος της απάντησε «Μπράβο» που είχε γιο τον Γιάννη Φέρτη. Γιατί δεν απέκτησε παιδί;

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: