Οι ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ετοιμάζονται για τον Άγιο Βαλεντίνο!

0

O Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές Αλχημείες» σε μια εκπομπή αφιερωμένη στη γιορτή των ερωτευμένων . Απόψε,Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου,  στις 20.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Αυτό το Σάββατο οι Γλυκές Αλχημείες προετοιμάζονται για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! Η γιορτή των ερωτευμένων είναι από μόνη της γιορτή των αισθήσεων, γι’ αυτό ο Στέλιος Παρλιάρος μάς προσκαλεί να γευτούμε τις δικές του… γλυκές αμαρτίες!

Γλυκά για να εντυπωσιάσετε και να τα προσφέρετε από καρδιάς στους αγαπημένους σας. Ένα τραγανό μπισκότο καρδιά που μπορεί να φορεθεί σα μενταγιόν, μια απολαυστική τούρτα καρδιά με λευκή σοκολάτα και σαμπάνια, και υπέροχες καρδιές από ξερά φρούτα και καρύδια. Τραγανά και αρωματικά, τα μπισκότα καρδιάς που μας παρουσιάζει ο Στέλιος, είναι τόσο όμορφα που γίνονται και κόσμημα. Αυτό που ξεχωρίζει, όμως, είναι η γεύση τους. Απλά υλικά που απογειώνονται χάρις στο άρωμα τριαντάφυλλο που δίνει το ροδόνερο και τα ζαχαρωμένα ροδοπέταλα.

Για τη συνέχεια μια ιδιαίτερη και εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα... τι άλλο; Καρδιά! Υπέροχη βάση από αμύγδαλο, πλούσια κρέμα από λευκή σοκολάτα αρωματισμένη με σαμπάνια, και το πιο ανάλαφρο και γευστικό ζελέ με σαμπάνια, φρούτα του δάσους και ροδοπέταλα. Τρεις στρώσεις απόλαυσης σε μια τούρτα πειρασμό!

Για το τέλος, οι πιο νόστιμες και γρήγορες καρδιές από ξερά φρούτα και καρύδια. Με απλά υλικά της ελληνικής φύσης, όπως αποξηραμένα σύκα και βερίκοκα, μέλι, αμύγδαλα και σουσάμι, και γεύση πρωτότυπη αλλά εντελώς ερωτική.

Υπέροχα γλυκά για την ξεχωριστή αυτή μέρα είναι ότι πρέπει για να απογειώσουν την ατμόσφαιρα και να σας κάνουν να ερωτευτείτε... ακόμη περισσότερο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !