Αγγελική Νικολούλη: «Το τι θα κάνω την επόμενη χρονιά, θα το αποφασίσω τον Ιούνιο»

0
Για τη συνεργασία της με τον Alpha, αν σκοπεύει να συνεχίσει την εκπομπή της για μια ακόμη σεζόν αλλά και ποιο είναι το ιδανικό σενάριο για την ίδια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αγγελική Νικολούλη.
Ακόμα ένας χρόνος «Φως στο Tούνελ». Πείτε μου οι διαπραγματεύσεις σας με το κανάλι είχαν τόσο σασπένς όσο γράφτηκε;
«Όταν συνεργάζεσαι για χρόνια με ένα κανάλι και το θεωρείς σπίτι σου, βρίσκεις λύσεις στις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν. Επαγγελματίες είμαστε και προσπαθούμε και οι δύο πλευρές για το καλύτερο. Για να παραμένω πέντε χρόνια στον Alpha, σημαίνει ότι η συνεργασία μας είναι εποικοδομητική»
Να υποθέσω ότι θα συνεχίσετε και του χρόνου;
«Το μόνο που με απασχολεί είναι η τηλεοπτική σεζόν που τρέχει και θέλω να είμαι επικεντρωμένη σε αυτή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το τι θα κάνω την επόμενη χρονιά, θα το αποφασίσω τον Ιούνιο»
Το πιο ιδανικό σενάριο για σας ποιο θα ήταν;
«Κάποιες ιδιαίτερες υποθέσεις του «Τούνελ», που πάγωσαν κυριολεκτικά την κοινή γνώμη, έχουν μεταφερθεί στα τρία βιβλία μου, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Στον « Έρωτα Φονιά» που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο, θύτης είναι ένας άνδρας και θύματά του γυναίκες που τον ερωτεύτηκαν. Στο δεύτερο «Θάνατος με Χείλη Κόκκινα», δράστης μια γυναίκα σωστή μαύρη χήρα, που εκτελούσε με άγριο τρόπο άντρες που μπλέκονταν στα πόδια της. Στο «Ονειρεύτηκα το Δολοφόνο σου» στο πρώτο βιβλίο μου, δράστης και θύμα είναι νέοι άνθρωποι. Η ζήλια, η βία και η μαγκιά, με την κακή έννοια, είναι τα αίτια ενός φρικτού εγκλήματος που αποκαλύφθηκε. Αληθινές ιστορίες που έφερε στο φως στο «Τούνελ». Συνεχίζω τη συγγραφή και το ιδανικό σενάριο είναι, οι ιστορίες αυτές να μεταφερθούν στην οθόνη», λέει η ίδια στο Κυπριακό Tv Mανία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !