Πώς θα βρει τους Συμμαθητές αυτή η εβδομάδα;

0
Έχει σχέση η Αλίκη με τα απειλητικά τηλεφωνήματα; Θα καταφέρει ο Γιώργος να ισορροπήσει ανάμεσα στις πιέσεις που δέχεται από Τότα και Σεσίλια; Πώς εξελίσσεται το γλέντι στο σπίτι της Ντίνας και κυρίως πώς θα βρει τους Συμμαθητές το επόμενο πρωί;
Όλες οι απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στους «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ», από Δευτέρα 6 έως και Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 22:15, στον ΑΝΤ1.
ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 58  – 61 (Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου – Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017)

Η Κρίστη και ο Ανδρέας κάνουν ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ η Μαριλένα είναι πολύ κοντά να ανακαλύψει τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τηλεφωνήματα. Η Γκέλυ γίνεται αφοπλιστικά ειλικρινής με τον Νικόλα και ο Γιώργος βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στις απαιτήσεις της δεσποτικής Τότας και της ανικανοποίητης Σεσίλιας. Εν αναμονή του αρραβώνα, στο σπίτι της Ντίνας και του Ισίδωρου έχει ξεκινήσει γλέντι και η Αλίκη προσφέρεται «με το ζόρι» να συνοδεύσει εκεί την Μαριλένα, όταν η ανιψιά της τη ρωτάει ευθέως αν έχει σχέση με τα απειλητικά τηλεφωνήματα.

Ο Ανδρέας και η Μαριλένα καλούνται να αντιμετωπίσουν τα νέα που τους φέρνει η Τατιάνα, την ημέρα του αρραβώνα τους και ο Άρης με την Μπέτυ βρίσκονται αντιμέτωποι με τον μεγαλύτερο τους φόβο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !