Ψυχράμη-Μακαλιάς: «Στο φλερτ έχουμε παραμείνει παραδοσιακοί»


Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς πρωταγωνιστείτε στο «Οτι... τι» του Γιώργου Παννακόπουλου. Οι δυο ηθοποιοί μιλούν για αυτή την ιδιαίτερη παράσταση.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ: «Το «Οτι... τι» είναι μια νέα. σατιρική κωμωδία που έχει γράψει ο Γιώργος Γιαννακόπουλος. Και αυτό από μόνο του είναι κάτι το ιδιαίτερο. Νέο έργο από νέο συγγραφέα. Βλέπουμε σύγχρονους χαρακτήρες της διπλανής πόρτας και τον τρόπο που ζουν μέσα από μια κωμική μάπα! Ανεβαίνουμε στη σκηνή με μαζί με τον Γιώργο Γιαννακόπουλο και την Ειρήνη Κυριάκου» τόνισε στην Αγορά.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ: «Η παράσταση έχει απίστευτο κέφι! Περνάμε πολύ καλά τόσο εμείς όσο και το κοινό. Είναι πραγματικά υπέροχο που έχουμε μαζί μας τρεις μουσικούς που παίζουν ζωντανά στη σκηνή, ενώ η επαφή με το κοινό είναι μοναδική.»

-Εσείς πώς διασκεδάζετε, πώς φλερτάρετε και με ποιους από τους, χαρακτήρες που ανεβαίνουν στη σκηνή ταυτίζεστε περισσότερο;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: «Πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε κοινά στοιχεία με αυτούς τους χαρακτήρες, όσο ακραίοι και αν μας φαίνονται.»

Όλοι έχουμε περάσει από τα μπουζούκια, έχουμε παρακολουθήσει ένα μουσικό talent show. Στο φλερτ, ευτυχώς, έχουμε παραμείνει παραδοσιακοί...»

ΑΝΤΙΓΟΝΗ: «Εμείς, πάντως, συνηθίζουμε να πηγαίνουμε σινεμά, να τρώμε έξω και να μαζευόμαστε στο σπίτι με φίλους. Αλλά σίγουρα ο Δημήτρης ταυτίζεται με τον χαρακτήρα που υποδύεται. Μπορεί να κάνει τα πάντα πια από το κινητό του τηλέφωνο (σ.σ.: γέλια).»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: