Αθηνά Οικονομάκου: Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου για να είμαι ουσιαστικά καλά μαζί του

Unknown
0
«Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου για να είμαι ουσιαστικά καλά μαζί του. Οχι μόνο στα λόγια. Προσπαθώ να με προσέχω και να με φροντίζω. Αλλιώς δεν βγαίνει, θα αρρωστήσω. Και δεν θέλω να αρρωστήσω. Ίσως ευθύνεται και το γεγονός άτι είμαι τελειομανής και θέλω να τα κάνω όλα μόνη μου. Προσέχω, λοιπόν, για να έχω», τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Τελικά, καθώς φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια στο προσκήνιο, τι είναι εκείνο που θεωρεί ότι έχει αποκομίσει από το προβεβλημένο επάγγελμα της; Φήμη, δημοσιότητα, χρήμα;
«Τι κρατάω, απ' αυτά τα δέκα χρόνια; Την εξέλιξη της Αθηνάς που ήρθε μέσα από τη δουλειά. Από πολύ μικρή ήρθα αντιμέτωπη με μεγάλες ευθύνες, οπότε αναγκαστικά ωρίμασα πολύ γρήγορα, έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου, δούλεψα πολύ. Πέρα από τη φήμη ή τα χρήματα, τα οποία η αλήθεια είναι ότι δεν μένουν από αυτή τη δουλειά, κρατάω την προσωπική εξέλιξη. Παρεμπιπτόντως, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το φορολογικό μας σύστημα σε οδηγεί να σκέφτεσαι πως ίσως είναι καλύτερα να μη δουλεύει. Όσα περισσότερα βγάζεις, τόσα περισσότερα πρέπει να πληρώνεις. Δεν μένει τίποτα. Δυστυχώς. Έτσι πάνε τα πράγματα σε αυτή τη χώρα», λέει.

Μέσα στην πολυπραγμοσύνη και την υπέροχη, όπως αποτυπώνεται στα κοινωνικά δίκτυα, καθημερινότητα της χωρά μια σκέψη για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία,
«Όχι μόνο με απασχολεί αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία, το ζω στην καθημερινότητα μου, Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς τι πληρώνω καθημερινά. Αν με θυμώνει όλο αυτό; Τρομακτικά πολύ. Αναγκάζεσαι σε ό,τι κι αν κάνεις να έχεις συνέταιρο το κράτος. Ανήκω σε μια γενιά που δεν έχει ευθύνη για όλο αυτό που ζούμε. Και αυτό είναι τελικά που με θυμώνει πιο πολύ».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !