Κώστας Τσουρός: «Η Φαίη ήταν ίσως ο σημαντικότερος λόγος που αποφάσισα να πω ναι στο Πρωινό»

Unknown
0
Ο Κώστας Τσουρός μίλησε για την απόφασή του από την ενημέρωση να συμμετάσχει στο πάνελ της εκπομπής «Το πρωινό».

Από τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων σε ΕΡΤ και ΑΝΤ1 βρίσκεσαι φέτος στο πάνελ του Πρωινού. Ήταν δίκη σου απόφαση και επιθυμία ή πρόταση των υπεύθυνων του ΑΝΤ1;
Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας ψυχαγωγικές εκπομπές ως τηλεθεατής αρκετές φορές είχα αναρωτηθεί πως θα ήταν αν συμμετείχα κι εγώ σε μια από αυτές. Όπως το σκεφτόμουν όμως, έτσι και το απέρριπτα, διότι θεωρούσα ότι επειδή είχα συνηθίσει στο μοντέλο της ενημέρωσης δεν θα μπορούσα εύκολα να υπηρετήσω την ψυχαγωγία. Μου είχαν ξαναγίνει προτάσεις για ψυχαγωγικές εκπομπές και είχα αρνηθεί. Φέτος όμως όταν ο Τζώνη Καλημέρης μου έκανε την πρόταση να ενταχθώ στην ομάδα του Πρωινού ήταν η πρώτη φορά που έπιασα τον εαυτό μου να μην το απορρίπτει εξαρχής κι έτσι ύστερα από συζητήσεις και με τη Φαίη ένιωσα ασφαλής και είπα το – για μένα – πολύ μεγάλο ναι!

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις μέχρι σήμερα από το Πρωινό;
Ακόμα, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, δεν έχω απολύτως συνειδητοποιήσει ότι το κάνω εγώ. Παρ’ ολαυτά, μου έχει κάνει εντύπωση ο απίστευτος επαγγελματισμός όλων, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το καθετί είναι στο παραμικρό προγραμματισμένο και ο καθένας δίνει τον καλύτερο εαυτό του για το αρτιότερο αποτέλεσμα. Όσο περνάει ο καιρός νιώθω πολύ πιο οικεία με αυτό που κάνω και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι πραγματικά περνάω καλά.

Τη Φαίη Σκορδά ως παρουσιάστρια πώς την κρίνεις;
Η Φαίη ήταν ίσως ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα. Είναι μια παρουσιάστρια που έχει με πολλή δουλειά κατακτήσει την κορυφή και δεν είναι τυχαίο. Είναι εργασιομανής, πολύ επικοινωνιακή και πάνω από όλα αληθινή. Μπορεί να χειριστεί τα πάντα με εντυπωσιακή ευστροφία και ετοιμότητα και είναι πολύ άμεση με τους τηλεθεατές, προσόν που πολλοί το προσπαθούν αλλά λίγοι το έχουν.

labelnews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !