Παπαδημητρίου: «Ήθελα να βάλω τις φωνές όταν...»


Για την πρόταση που δέχτηκε να παρουσιάσει το «Κάνε Παζάρι», την πρώτη της αντίδραση αλλά και για το αν φοβάται τη σύγκριση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ντορέττα Παπαδημητρίου


Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν σε φώναξαν από τον ΣΚΑΪ και σου πρότειναν το «Παζάρι»;

«Έβαλα τα γέλια, γιατί από τον ενθουσιασμό μου ήθελα να βάλω τις φωνές! Όταν με πήρε η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, και μου είπε ότι θα ήθελε να συνεργαστούμε και με είχε σκεφτεί για το «Παζάρι», πραγματικά χάρηκα»

Ήταν από εκείνες τις προτάσεις, που έρχονται με τόση φόρα...

«Που ξέρεις από την πρώτη στιγμή ότι θες να πεις «ναι» κατά 99%. Ότι είναι κάτι που θες να κάνεις τόσο πολύ, που δεν υπάρχει και κάτι άλλο να σκεφτείς»

«Παζάρι» έβλεπες ή τότε στις αρχές του 1990 ήσουν πολύ μικρή;

«Βεβαίως και ήμουν μικρή, αλλά όχι και τόσο μικρή που να μη βλέπω τηλεόραση! Και μάλιστα το λάτρευα γιατί είχε έναν απίστευτο ρυθμό, είχε αυτοσχεδιασμό, είχε ανατροπές, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν εκπληκτικός»

Ο Ανδρέας τότε, εσύ τώρα... Σε αγχώνει η σύγκριση;

«Οχι, δεν με αγχώνει, πρώτον γιατί δεν έχω μπει σε καμία τέτοια διαδικασία σκέψης και δεύτερον γιατί δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ο Ανδρέας ήταν ο Ανδρέας. Σε ό,τι με αφορά, έρχομαι πολλά χρονιά μετά, είμαι γυναίκα, έχει διαφοροποιηθεί σε αρκετά σημεία το παιχνίδι, έχουν αλλάξει οι εποχές, έχει αλλάξει μέχρι και η τηλεοπτική φιλοσοφία και αισθητική»

Μπήκες να ξαναδείς τα επεισόδια από το «Παζάρι» του τότε;

«Όχι... Δεν μπήκα να δω το «Μεγάλο Παζάρι», γιατί δεν ήθελα να... μπλοκαριστώ. Πιστεύω πως αν προσπαθούσα να φρεσκάρω την εικόνα που είχα στο μυαλό μου για το «Παζάρι» του MEGA, υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να «κλειδώσω» και να μπλοκάρω σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο που θα λειτουργήσω μέσα στο πλατό. Στόχος μου είναι να «Κάνω Παζάρι» δίνοντας το 100% του εαυτού μου, να είναι τελείως Ντορέττα ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθώ. Από την άλλη μεριά βέβαια, είδα αρκετά επεισόδια από το ξένο φόρμα, γιατί είναι κάτι που ζητάει η εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού και πρέπει να έχω εικόνα», λέει η παρουσιάστρια στο Tv Έθνος.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: