Πάνος Σόμπολος: Δεν συμμετείχα καθόλου στο μεγάλωμα των παιδιών μου....

0

Ο Πάνος Σόμπολος σε συνέντευξή του μίλησε για την απουσία λόγω δουλειάς από την ανατροφή των παιδιών του και για τη ζωή σήμερα με τα εγγόνια του.


Η δουλειά σάς στέρησε στιγμές από το μεγάλωμα των παιδιών σας;

Έχασα πάρα πολλές οικογενειακές στιγμές. Η μακαρίτισσα η γυναίκα μου έλεγε: “Χάνεις υπέροχες στιγμές με τα παιδιά σου που δεν τα βλέπεις”, γιατί δεν τα έβλεπα καθόλου, από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη, για να καλύψω το κάθε γεγονός. Τα παιδιά μου είναι 38 ετών η κόρη, όπου έχω δύο εγγονούλες από εκείνη και 36 χρονών ο γιος μου, που έχει δύο παιδιά κι εκείνος, μια κόρη και ήρθε και ο Πάνος Σόμπολος ο μικρός, ο εγγονός μου.

Δεν συμμετείχατε καθόλου στο μεγάλωμα τους;

Όχι, καθόλου. Κι αυτό ήταν μείον για μένα. Δεν είδα παιδιά, όμως απολαμβάνω τώρα εγγονάκια, που είναι ό,τι καλύτερο. Πήρα τη σύνταξη μου και είπα ότι πρέπει να σταματήσω, να φύγω για να έρθουν νεότεροι συνάδελφοι μου. Είχα δύο δουλειές, στην εφημερίδα «Έθνος» και στο MEGA που έφυγα. Είναι πάρα πολύ κακό να κρατάω δύο δουλειές, τη στιγμή που η ανεργία στον κλάδο μας έχει χτυπήσει κόκκινο, θα είχα τύψεις συνειδήσεως αν δούλευα ακόμα τώρα. Με πιέζουν απ’ όλα τα κανάλια να πάρω μια εκπομπή, δεν θέλω, γιατί θα ντρέπομαι να βλέπω τους συναδέλφους μου μετά, ότι πήρα τη σύνταξη μου και συνεχίζω να δουλεύω. Έχω κάποιες αρχές στη ζωή μου και τις τηρώ απαρέγκλιτα. Όταν πάρεις τη σύνταξη σου, να κάνεις στην άκρη, να έρθει «νέο αίμα», νέες ιδέες. Το ίδιο έκανα και στην ΕΣΗΕΑ, έκανα τρεις διετίες πρόεδρος και είπα ότι σταματάω, δεν ξαναβάζω υποψηφιότητα, να έρθουν άλλοι συνάδελφοι. Δεν μπορώ να είμαι επαγγελματίας συνδικαλιστής, αυτά που κοροϊδεύουμε;

Πηγή: Λοιπόν


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !