Κεφάλαιο ελληνική μυθοπλασία. Θα ξαναγίνουν ακριβές παραγωγές στο μέλλον όπως το «Η ζωή που δεν έζησα», μέσα από το οποίο έγινε και ευρέως γνωστή στο κοινό; Τι πιστεύει η Ταμίλα Κουλίεβα;

«Ακριβές παραγωγές ή δουλειές υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου; Βέβαια πολλές φορές οι συνθήκες μιας παραγωγής καθορίζονται από το κόστος αλλά όχι απαραίτητα. Αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να ξαναδούμε στην τηλεόραση ανθρώπους καλλιτεχνικά ανήσυχους. Μπορούν να γίνουν καλές δουλειές και με λιγότερα χρήματα»

Φέτος συμμετέχει στην καθημερινή σειρά «Σαν Οικογένεια» στον Alpha Κύπρου. Ποια είναι η γνώμη που έχει σχηματίσει για τις ελληνοκυπριακές παραγωγές;
«Ολα ξεκινούν από τους συντελεστές και το σενάριο. Αυτή είναι και η δική μου αφετηρία για να αποφασίσω αν θα πω το «ναι» σε μια δουλειά. Δεν είναι εύκολο βέβαια και ξεκινάμε από τα ταξίδια που γίνονται σε εβδομαδιαία βάση. Οι Κύπριοι φίλοι μας προσπαθούν πάρα πολύ. Γίνονται αρκετές σειρές στην Κύπρο. Ίσως δεν ήταν ακόμη 100% έτοιμοι, αλλά καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να ανταποκριθούν και πιστεύω πως τα καταφέρνουν», λέει στο Tv Έθνος.


1 σχόλιο:

petrosdls είπε...

Όντως, το χρήμα μπορεί να είναι πολύ σημαντικός παράγοντας αλλά το παν είναι η έμπνευση και η δημιουργικότητα. Αν δεν υπάρχουν αυτά, όσο καλή και να είναι μία δουλειά, δεν πρόκειται να ξεχωρίσει.