Οι πρώτες φωτογραφίες από τη σειρά του ALPHA,«Παραμύθι ν' αρχινήσει»


Αν και τα γυρίσματα έχουν αρχίσει εδώ και μέρες, η επίσημη φωτογράφιση της πολυαναμενόμενης σειράς του Alpha,«Παραμύθι ν' αρχινήσει»,έγινε μόλις την περασμένη Τετάρτη.
Και λέμε «πολυαναμενόμενη», αφού η παραγωγή υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε έναν φανταστικό χωροχρόνο, σε εποχές με κάστρα, ιππότες, βασιλοπούλες και ορκισμένους εχθρούς. Η εφημερίδα ,Espresso, παρουσιάζει τα πρώτα καρέ από την παραμυθένια σειρά,με την Κατερίνα Παπουτσάκη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Νίκο Κουρή να φορούν τα κοστούμια τους, τα οποία έχει επιμεληθεί ειδική ομάδα ενδυματολόγων, με γνώση στη μόδα και τη ραπτική του Μεσαίωνα. 

Ωστόσο, η στιγμή που περίμεναν όλοι ήταν εκείνη που θα φωτογραφιζόταν το ερωτευμένο ζευγάρι της σειράς: ο ιππότης με τη λαμπερή πανοπλία και η όμορφη πριγκίπισσα. Η Κατερίνα υποδύεται τη γλυκειά και περιζήτητη κόρη του βασιλιά, ενώ η Ελισάβετ τη μεγάλη αδελφή της, η οποία είναι στριμμένη!Κι επειδή κάθε παραμύθι έχει τον γενναίο ιππότη του, ο Νίκος είναι εκείνος που θα τον ενσαρκώσει και όχι μόνο θα σώσει το βασίλειο, όταν βρεθεί σε κίνδυνο, αλλά και θα κερδίσει την καρδιά της όμορφης πριγκιποπούλας. Βέβαια, για να αντεπεξέλθει απόλυτα στον ρόλο του ο ηθοποιός, έμαθε ξιφασκία και ιππασία! Τον καλοκάγαθο βασιλιά της ιστορίας υποδύεται ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Θα πρέπει να πούμε ότι η σειρά, η οποία γυρίζεται στην Κύπρο και έτσι οι Έλληνες ηθοποιοί μπαίνουν κάθε εβδομάδα στο αεροπλάνο με προορισμό το νησί της Αφροδίτης, θα αρχίσει να προβάλλεται άμεσα, ενώ θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου. Πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή, αφού έχει πολλές ιδιαιτερότητες, ενώ σκοπός των υπευθύνων είναι να την πουλήσουν και στο εξωτερικό, μια και το -παραμυθένιο- θέμα της δεν γνωρίζει σύνορα.ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: