Η A.E. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ θέτει ερωτήματα για τις πωλήσεις των εντύπων...


Σε συνέχεια των ανακοινώσεων σχετικά με την αμφισβήτηση της εγκυρότητας των δημοσιευμένων κυκλοφοριών, η Α.Ε. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, εκδότρια των εφημερίδων, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΤΙΑ, ESPRESSO και των εβδομαδιαίων, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, θέτει τα εξής ερωτήματα:


1. Πώς εξηγείται μία ημερήσια εφημερίδα, που πουλάει κάθε μέρα λίγο πάνω από το μισό των 10.000, στην εβδομαδιαία έκδοσή της σχεδόν να οκταπλασιάζει την κυκλοφορία της;

2. Τι είναι αυτό που το τελευταίο διάστημα ανεβάζει σταθερά τις πωλήσεις εβδομαδιαίας εφημερίδας περίπου κατά 2.000 τεύχη ανά εβδομάδα, χωρίς να υπάρχει διαφοροποίηση στην ύλη και στις προσφορές της;

3. Ποια είναι η απάντηση στο ερώτημα «πώς γίνεται μία εβδομαδιαία εφημερίδα να εμφανίζει εδώ και χρόνια δελτίο κατά τουλάχιστον 50% αλλοιωμένο προς τα πάνω;».

Αυτά τα τρία ερωτήματα δεν είναι τα μόνα που πηγάζουν από τη μελέτη και την παρακολούθηση των κυκλοφοριών. Ξεχωρίζουν, όμως, ανάμεσα στα πολλά που μπορεί να τεθούν για τον θαυμαστό κόσμο των κυκλοφοριών!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: