ΜΠΡΟΥΣΚΟ: 5, νέα, συγκλονιστικά επεισόδια που θα σας κόψουν την ανάσα

0
Ο πόνος κάνει τον Ματθαίο και την Αναστασία να παραλογίζονται και να θεωρούν υπεύθυνο ο ένας τον άλλον για το χαμό του γιου τους. Ο Ματθαίος και Αναστασία γίνονται θέαμα στα Χανιά, όταν οι δυο τους ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες..

Στο μεταξύ, ο Σήφης και η Άλκηστις κρύβονται σε ένα απομονωμένο σπίτι στο βουνό, ενώ ο Αλκιβιάδης ψάχνει να τους βρει διψώντας για εκδίκηση..


Από Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου έως και Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1, το Μπρούσκο έρχεται με 5, νέα, συγκλονιστικά επεισόδια που θα σας κόψουν την ανάσα Μην τα χάσετε!


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

668ο επεισόδιο

Όταν ο Αλκιβιάδης κι οι άντρες του εισβάλουν στο σπίτι του Σήφη, εκείνος και η Άλκηστις, κατορθώνουν να το σκάσουν με τη βοήθεια του Μηνά που τους φυγαδεύει. Παράλληλα, ο πόνος κάνει τον Ματθαίο και την Αναστασία να παραλογίζονται και να θεωρούν υπεύθυνο ο ένας τον άλλον για το χαμό του γιου τους. Η αιφνιδιαστική αναχώρηση της Κωνσταντίνας για Φιλιατρά, βάζει τον Χαρίδημο σε υποψίες, οι οποίες ενισχύονται όταν ανακαλύπτει πως απουσιάζει εκτός Χανίων.. και ο χασάπης. Ο Μύρος αρχίζει να στριμώχνει τη Δάφνη, να του χαρίσει έναν απόγονο, ενώ την ίδια στιγμή οι αποκαλύψεις της Κορίνας στον Χρήστο, θα τον τρομοκρατήσουν. Ο Αλκιβιάδης, έχοντας βγει εκτός ελέγχου, εμφανίζεται στο Παύλο και τη Χρυσάνθη, εκτοξεύοντας απειλές για τον Σήφη, ενώ λίγο αργότερα δεν διστάζει να κολλήσει το όπλο στον κρόταφο της Γεσθημανής, απαιτώντας να του αποκαλύψει πού κρύβονται οι δύο παράνομοι εραστές. Στο μεταξύ η Μελίνα, νιώθοντας ερωτευμένη με τον Αχιλλέα όπως τον πρώτο καιρό, του ζητάει να επιστρέψει κοντά του, στην Κύπρο.



Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

669ο επεισόδιο

Ματθαίος και Αναστασία γίνονται θέαμα στα Χανιά, όταν οι δυο τους ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες.. η κατάσταση ξεφεύγει όταν εκείνη τον βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο κι ο Ματθαίος της επιτίθεται.. Έτσι η ίδια σε έξαλλη κατάσταση τρέχει στο σπίτι και παίρνει το όπλο της.. Επηρεασμένη από το χαμό του μικρού Ανδρέα, η Μελίνα ανακοινώνει την απόφαση της στον Αχιλλέα να επιστρέψει με τα παιδιά στην Κύπρο, εκείνος όμως είναι κάθετα αρνητικός. Ο Χρίστος τα χάνει όταν η Κορίνα του ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της, τρομοκρατείται ακόμα περισσότερο όμως όταν μαθαίνει ότι σκοπεύει να κρατήσει το παιδί και την πιθανότητα να το μάθει η Αλίκη. Ο Αλκιβιάδης απειλητικός και εκτός εαυτού φτάνει στο σημείο να χειροδικήσει εναντίον της Γεσθημανής προκειμένου να την αναγκάσει να του ομολογήσει το μέρος που κρύβεται ο Σήφης με την Άλκηστη. Την ίδια στιγμή βάζει άντρες να παρακολουθούν τους πάντες ώστε να τους οδηγήσουν στην κρυψώνα.. Από την άλλη ο Ανδρέας προσπαθεί να συγκρατήσει το Σήφη από το να πάει και να συναντήσει τον Αλκιβιάδη. Η κατάσταση καταλήγει σε θρίλερ.. όταν ο Σήφης αντιλαμβάνεται την παρουσία κάποιου έξω από το σπίτι.. προσπαθώντας να προστατέψει την Άλκηστη όμως, πέφτουν πυροβολισμοί.



Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017



670ο επεισόδιο

Ο Σήφης και η Άλκηστις κρύβονται σε ένα απομονωμένο σπίτι στο βουνό, ενώ ο Αλκιβιάδης ψάχνει να τους βρει διψώντας για εκδίκηση. Οι Ματθαίοι βρίσκονται ακόμα στα Χανιά και ο Αχιλλέας κάνει μια πρόταση στη Μελίνα, καθώς και οι δυο προσπαθούν να διανύσουν την απόσταση που τους χωρίζει και να κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους. Η Αναστασία ψάχνει να βρει ένα νόημα στη ζωή της, προσπαθώντας να επινοήσει τον τρόπο που θα την κάνει να νιώσει πιο κοντά στο παιδί της. Από την πλευρά του, ο Ματθαίος προσπαθεί να διαχειριστεί τον πόνο του και τον θυμό του γι΄ αυτό που του έχει συμβεί. Το μίσος που νιώθει ο ένας για τον άλλον θα τους οδηγήσει για μια ακόμα φορά στα άκρα, καθώς η Αναστασία θα σηκώσει το όπλο και θα πυροβολήσει τον Ματθαίο.



Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017



671o επεισόδιο

Η επίθεση κι ο τραυματισμός του Ματθαίου, εξαγριώνει τ’ αδέλφια του, αλλά και τον Ανδρέα, ο οποίος επιχειρεί για μία ακόμη φορά να συνετίσει την Αναστασία. Παράλληλα στην Κύπρο, η Μαρίνα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τις αποκαλύψεις της Δήμητρας για τη διπλή ζωή του πατέρα της. Ο Αλκιβιάδης, εντοπίζει την κρυψώνα του Σήφη και της Άλκηστης και συγκεντρώνει τους άντρες του αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση. Στο μεταξύ, η Μελίνα κι ο Αχιλλέας, επαναπροσδιορίζουν την κοινή τους ζωή. Την ίδια στιγμή, ο Μύρος τσακώνει τον Χαρίδημο να φλερτάρει μέσω FaceBook με τη «μανούλα» και αποφασίζει να τον βοηθήσει να την κατακτήσει. Ο Πάτροκλος, δεν διστάζει να δείξει πλέον ανοιχτά το μίσος του για τον Νεκτάριο. Μέσα στη νύχτα, ένα σύντομο τηλεφώνημα του Σήφη που ζητάει βοήθεια, αναστατώνει τη Μελίνα.



Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017



672o επεισόδιο

Ο Αλκιβιάδης με τους άντρες του συνεχίζουν τη νυχτερινή καταδίωξη του Σήφη και της Άλκηστης μέσα στο δάσος, ενώ στο μεταξύ ο Παύλος Γιαννακάκης έχει σημάνει συναγερμό, αφού τον έχει ειδοποιήσει η Μελίνα για το τηλεφώνημα του Σήφη, στο οποίο ζητούσε βοήθεια. Στην Κύπρο, ο Νεκτάριος έρχεται σε τρομερά δύσκολη θέση όταν η Μαρίνα του μιλάει με τον χειρότερο τρόπο, καθώς έχει μάθει από την Δήμητρα για τη σχέση του πατέρα της με την Αλεξάνδρα και την ύπαρξη του μωρού. Ο Αχιλλέας με τη Μελίνα κάνουν ένα ακόμα βήμα προς τη συμφιλίωσή τους και ο Ματθαίος υπογράφει σύμβαση εργασίας με τη Μελίνα, μετανιωμένος για την προηγούμενη στάση του απέναντι σ΄ αυτό το θέμα. Ο Αντρέας για μια ακόμα φορά προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση ανάμεσα στον Ματθαίο και την Αναστασία, πιστεύοντας ότι το μίσος που νιώθουν ο ένας για τον άλλον δηλητηριάζει τις ψυχές τους, αλλά ούτε κι αυτή η προσπάθειά του θα έχει αποτέλεσμα. Από την πλευρά της η Στέλλα, στα πλαίσια των "ασκήσεων θάρρους" που κάνει, καταφέρνει να κλειστεί σε ένα ασανσέρ με... έναν σκύλο και έναν πύθωνα!!!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !