ΣΟΚ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε θαμμένο πτώμα 20ετίας!


Η χθεσινή,πρωινή βόλτα στην περιοχή που βρίσκονται οι παιδικές κατασκηνώσεις στου Κοκκίνη Χάνι,στη Χερσόνησο της Κρήτης, έκρυβαν μιαν έκπληξη για τον ιδιοκτήτη του σκύλου που αμέριμνος έκανε την καθιερωμένη διαδρομή του στον παραλιακό δρόμο της περιοχής.
 
Ένα ανθρώπινο κρανίο που πιθανότατα και λόγω των βροχών είχε έλθει στην επιφάνεια της γης, κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Οι αστυνομικοί έσκαψαν το συγκεκριμένο σημείο και βρήκαν,όπως ενημερώνει το cretalive.gr, έναν ανθρώπινο σκελετό που όπως εκτίμησε ο ιατροδικαστής είναι τουλάχιστον 20ετίας! Πιθανολογείται πως είτε κάποιοι σκότωσαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τον έθαψαν κρατώντας καλά το μυστικό εδώ και χρόνια, είτε μπορεί να είναι και κάποιος πνιγμένος που εκβράστηκε στη θάλασσα και πιθανότατα τα έργα που είχαν γίνει πριν από χρόνια για τη διαμόρφωση του παραλιακού δρόμου της περιοχής, να εντοίχισαν τη σορό βαθιά στο έδαφος.

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ένα περιστατικό που δύσκολα μπορεί να διαλευκανθεί καθώς τα 20 ή ακόμη και 30 χρόνια που δείχνουν πως ο άνθρωπος ήταν θαμμένος στο συγκεκριμένο σημείο δεν αφήνουν περιθώρια να αναζητηθεί και να βρεθεί η ταυτότητά του! Το πτώμα εντοπίστηκε πάντως εκτός των κατασκηνώσεων και στον χώρο που υπάρχει ανάμεσα στο δρόμο και την παραλία.

Να σημπληρώσουμε ακόμη πως,σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που μεταφέρει το cretapost, ο σκελετός ανήκει σε ενήλικα άνδρα ύψους 1,65 μ.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: