Στις 20 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του νέου δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μετατίθεται όπως όλα δείχνουν η αλλαγή σκυτάλης στην «Αίθουσα σύνταξης» της ΕΡΤ… και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα παραδώσει στην Κατερίνα Ακριβοπούλου κατά μία εβδομάδα αργότερα από ό,τι αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Έτσι αντί της 6ης Φεβρουαρίου που είχε ανακοινωθεί ότι θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή με τη νέα της σύνθεση… τελικά θα γίνει την παραπάνω Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου. Ως προς τους δημοσιογράφους που θα ενισχύσουν την παρέα της εκπομπής φαίνεται να έχουν προβάδισμα – όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, ο Άρης Ραβανός και η Βούλα Κεχαγιά από ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ αντίστοιχα.

Μοιραία μετατίθεται και η ημερομηνία του νέου δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ που θα παρουσιάζει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος… Εκτός απροόπτου λοιπόν η πρεμιέρα θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου… και όλα θα είναι καινούργια και διαφορετικά! Από το σήμα του δελτίου και τα σκηνικά έως τα γραφικά!

Στόχος από ό,τι ακούγεται είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου οπτικοποιημένου δελτίου ειδήσεων, γρήγορου, με πολλά βίντεο και με συνδέσεις από τα σημεία που εξελίσσονται τα γεγονότα… ενώ μεγάλο βάρος θα δοθεί και στις ειδήσεις από το εξωτερικό που είναι και το ατού της ΕΡΤ με τους ανταποκριτές της σε όλα τα σημεία του πλανήτη.

Τέλος στο νέο δελτίο θα συμμετέχουν και σχολιαστές… τα ονόματα των οποίων ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί… Ωστόσο, όπως έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν – πιθανότατα, ανάμεσά τους να είναι η Κατερίνα Ακριβοπούλου και η Βούλα Κεχαγιά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !