ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Μεταγραφή για τον Πετρετζίκη στον Αντ1;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Είναι ο πιο περιζήτητος τηλεοπτικός σεφ και αρκετά ακριβοθώρητος, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις.

Όταν το Mega μπήκε στην εντατική, εκείνος, αφού βεβαιώθηκε ότι οι πιθανότητες επαναλειτουργίας ήταν ελάχιστες- ήταν άλλωστε και η εποχή με τον διαγωνισμό- φιάσκο για τις Άδειες- είχε δώσει τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το Channel One, το οποίο όμως στη συνέχεια μπήκε και αυτό με τη σειρά του στον "πάγο".

Ενώ αυτές τις μέρες, οι πιο αισιόδοξοι επιμένουν ότι ο Μεγάλο Κανάλι θα αρχίσει να εκπέμπει ξανά κανονικό πρόγραμμα και ότι ο Άκης θα είναι από τους πρώτους που θα βγει στον αέρα με νέες εκπομπές, αφού υπάρχουν έτοιμοι οι χορηγοί, την περασμένη εβδομάδα ο διάσημος μάγειρας εθεάθη στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των συζητήσεων με τα υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού δεν έγιναν γνωστές, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άκης δεν θέλει να χαθεί ολόκληρη η φετινή σεζόν, οπότε μέσα στις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να μάθουμε μέσα από ποια συχνότητα θα γίνει το τηλεοπτικό του comeback.

Νίκος Γεωργιάδης-entertv

Υ.Γ Το tvnea.com μίλησε με υψηλά ιστάμενο στέλεχος του Ant1 και μας διέψευσε τη συγκεκριμένη πληροφορία.Δεν είναι πιθανό να δούμε τον Άκη Πετρετζίκη στο κανάλι του Αμαρουσίου στο προσεχές διάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !