Η Ντορέττα για το ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ: «Είναι η 1η φορά παγκοσμίως που το παιχνίδι θα...»

0

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από την Τρίτη , 14 του μήνα, θα παρουσιάζει το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, ''Κάνε Παζάρι''. Η παρουσιάστρια κι ηθοποιός μιλά,παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό, Τηλέραμα, για το νέο αυτό βήμα της...

Πώς κι είπατε το ''ναι'' στην παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού;

Μου αρέσουν τα τηλεπαιχνίδια.Είχα κάνει και παλιότερα το Ελλάδα σ' αγαπώ στο MEGA.Μου αρέσει η ιδέα να δώσουμε στον κόσμο δώρα, και μάλιστα πολύ καλά δώρα.Το ''Κάνε Παζάρι'' είναι ένα πρόγραμμα ζωντανό και κεφάτο, που στηρίζεται πολύ στον αυτοσχεδιασμό, στην επαφή και στο παιχνίδι με τον κόσμο. Δεν έχουμε τίποτα σχεδιασμένο,κάθε εκπομπή είναι διαφορετική και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Επι πλέον, ένιωσα ασφάλεια με τον ΣΚΑΪ ,οπότε δεν μου ήταν πολύ δύσκολο να πω το ''ναι''.

Παρακολουθούσατε το ''Μεγάλο Παζάρι'' παλιότερα στο Μega;

Ναι, φυσικά το έβλεπα, όταν ήμουν μικρότερη, αν και τώρα θα του δώσουμε έναν διαφορετικό χαρακτήρα.Κατ' αρχάς ,είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που το τηλεπαιχνίδι θα το παρουσιάζει γυναίκα,Στηρίζεται πολύ στην προσωπικότητα του παρουσιαστή, είναι προσαρμοσμένο στο σήμερα, και τα παιχνίδια και το σκηνικό, έχει μια διαφορετική ενέργεια και νομίζω πως θα δώσουμε αυτό το κάτι διαφορετικό.Φυσικά δεν θα είναι σαν του Ανδρέα Μικρούτσικου, που είναι μοναδικός στο είδος του.Εμείς ούτε πάμε να αντιγράψουμε ούτε να μιμηθούμε κανέναν. Το παιχνίδι θα είναι όπως το θυμάστε, με τις κουρτίνες, με τα δώρα, με τον Ζονκ, όμως, θα έχει μια γυναικεία πινελιά.

Αισθάνεστε ασφάλεια που το ''Παζάρι'' είναι ένα δοκιμασμένο τηλεοπτικό προϊόν;

Φυσικά ,και παίζει ρόλο.Είναι ένα παιχνίδι που ξέρει ο κόσμος και ήδη νιώθει οικεία απέναντί του.Πάντως, όπως καθετί που ξεκινά, χρειάζεται χρόνο.Και από τον σταθμό υπάρχει αυτή η διάθεση, να χτιστεί αυτό το πράγμα. Δεν περιμένει κανείς να βγούμε στον αέρα και τα μηχανάκια να χτυπήσουν κόκκινο με το καλημέρα! Όλα τα παιχνίδια χρειάζονται τον χρόνο τους. Ακόμη κι αυτά που σήμερα κάνουν μεγάλη επιτυχία χρειάστηκαν χρόνο για να φτάσουν στο σημείο που είναι τώρα.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !