Σοφία Παυλίδου: Αν είσαι σε μια σχέση 18 χρόνια και αυτή τελειώσει, το μόνο που δεν θες είναι....

0

Πώς είναι να μεγαλώνεις δυο αγόρια στην εφηβεία; Τι απαντά η Σοφία Παυλίδου;



«Δεν θα σου πω ότι είναι εύκολο, γιατί θα σου πω ψέματα. Αυτή την περίοδο της εφηβείας την έχουμε περάσει και εμείς και θυμάμαι πολύ έντονα και εγώ τον εαυτό μου. Τα καταλαβαίνω απόλυτα αν μου πουν «άσε μας, μαμά» ή αν μου κλείσουν την πόρτα του δωματίου τους, αλλά τα ίδια έκανα και εγώ, για να είμαι ειλικρινής, θα περάσει. Ούτε κι εκείνα το θέλουν, γιατί είναι δύσκολο στο διαχειριστούν. Το αντιμετωπίζω cool γιατί θα περάσει. Είμαστε κοντά και μοιραζόμαστε πράγματα. Από πέρυσι μιλάμε για τους έρωτες τους, αλλά αυτό που τα ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι φίλοι τους, το σχολείο τους και η έξοδος τους, παρά' το γυναικείο φύλο. Για τους δικούς μου γιους είναι πιο καλοκαιρινό σπορ» τόνισε στην Αγορά.

-Τα παιδιά θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα σας όταν μεγαλώσουν;

«Όπως όλα τα παιδιά, και τα δικά μου είναι μπερδεμένα. Τα αγχώνει αυτή η ερώτηση, όπως άλλωστε άγχωνε και εμάς όταν ήμασταν στη θέση τους. Ξαφνικά στα 17 πρέπει να αποφασίσεις τι θα γίνεις και δεν έχεις την ωριμότητα να το αποφασίσεις. Αυτό που τους λέω είναι να ήρεμη σουν και να σκεφτούν κάτι που αγαπούν πολύ. Παλαιότερα, όταν ήταν μικρά, στη φάση 3-4 ετών, ήθελαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα μας, αλλά σε μια συνειδητοποιημένη φάση δεν τους ενδιαφέρει.»

-Σας κρίνουν είτε εσένα ως ηθοποιό είτε τον Χρήστο ως παρουσιαστή;

«Βέβαια. Δεν παρακολουθούν φανατικά αλλά μας βλέπουν, έχουν γνώμη και είναι εύστοχοι. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τόσο ο Χρήστος όσο και εγώ την άποψη που έχουν. Είναι αντικειμενικοί κριτές, δεν θα μας καλοπιάσουν, θα πουν αυτό που θέλουν.»

-Θα έμπαινες στη διαδικασία να προχωρήσεις στην προσωπική σου ζωή;

«Αυτή τη στιγμή αυτό είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν είσαι σε μια σχέση 18 χρόνια και αυτή τελειώσει, το μόνο που δεν θες είναι να μπεις σε νέα σχέση.»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !