ΜΟΝΤΕΡ #17: Λουλούδι (Ξαναδέστε τους), Σοκολατάκια (Αλήθειες με τη Ζήνα), Αρκουδάκι (Δίδυμα Φεγγάρια)

4






Γεια σας και χαρά σας, αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες του tvnea.com. 
Είμαστε και εδώ αυτή την Τρίτη για να σχολιάσουμε τα δρώμενα της ελληνικής TV!

Σήμερα στις 14 του Φλεβάρη, την επονομαζόμενη ημέρα των ερωτευμένων, ο ΜΟΝΤΕΡ δεν θα μπορούσε να λείπει!





Γι' αυτό έρχεται με άκρως ερωτική διάθεση, ανταποκρινόμενος στο κλίμα της ημέρας!

Λουλούδια, σοκαλατάκια και αρκουδάκια κατακλύζουν αυτή τη μέρα...


Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν: 

Στο σημερινό ΜΟΝΤΕΡ σχολιάζουμε: 
1. Την αλλαγή σύνθεσης του "Ξαναδέστε τους". 
2. Τις "Αλήθειες με τη Ζήνα". 
3. Τα "Δίδυμα Φεγγάρια". 




Λουλούδι




Τριαντάφυλλο χωρίς αγκάθι γίνεται; Δεν γίνεται... 


Και μάλλον η πάλαι ποτέ επιτυχημένη εκπομπή του ALPHA, "Ξαναδέστε τους", φέτος μας το απέδειξε εμπράκτως. Η εκπομπή είναι σαν να έρχεται από άλλη εποχή. Με ανύπαρκτη θεματολογία, ανύπαρκτη έμπνευση και ανύπαρκτη χημεία μεταξύ των παρουσιαστών ,μοιάζει πιο "κουρασμένη" από ποτέ.Το σχόλιο τις περισσότερες φορές επαναλαμβανόμενο και η ατάκα χιλιοειπωμένη. Η εκπομπή είναι λες και βλέπεις τη χθεσινή με διαφορετικά ρούχα. Η πτώση στους πίνακες τηλεθέασης δεν είναι τυχαία... 

Και μετά την πτώση, ήρθαν και οι αλλαγές, οι οποίες οδήγησαν στην αντικατάσταση της Τζώρτζια Παναγή από τον συμμετέχοντα της παλιάς 4μελους παρέας, Γιώργο Δάσκαλο. Και αναρωτιέμαι, από όλη την εκπομπή αυτό που βρήκαν αδύναμο ήταν η συμμετοχή της κοπέλας από την Κύπρο, η οποία παρά το αρχικό "σφίξιμο", επέδειξε μία αξιοπρεπή παρουσία

Η εκπομπή θέλει άμεσα αλλαγές στη θεματολογία και να ενισχύσει τα δυνατά της κομμάτια (βλέπε "Χρυσή Τηλεόραση"). Και να το πράξει σύντομα, γιατί αλλιώς θα είναι ακόμη λιγότεροι αυτοί που θα τους ξαναδούν...












Σοκολατάκια




Επιτυχία... γλυκιά σα σοκολάτα για τη Ζήνα Κουτσελίνη και τις αλήθειες της.



Η Ζήνα Κουτσελίνη πέρσι έκανε το τολμηρό βήμα να μεταβεί μετά από την επιτυχημένη της πορεία πίσω από τις κάμερες, μπροστά από αυτές, στη θέση τις κεντρικής παρουσιάστριας. Η εκπομπή μετά τις περσινές δοκιμές και αλλαγές απέκτησε φέτος μία πιο συνεκτική δομή. Το περιεχόμενό της είναι κυρίως κοινωνικό, με πινελιές ειδησεογραφίας και ψυχαγωγίας.

Το εγχείρημα αρκετά δύσκολο, όμως, μετά από την έμπειρη ματιά της ίδιας μπόρεσε όχι μόνο να ανακάμψει σημαντικά, αλλά και να σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία (αναλογικά με τα δεδομένα του ίδιου του STAR). Η ίδια σαν πρόσωπο, μοιάζει περισσότερο αντιτηλεοπτικό, με την έννοια, ότι η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη δεν έχει μπει σε κάποιο από τα γνωστά καλούπια και δεν έχει ακολουθήσει τις γνωστές κόπιες, που ακολουθεί η πλειονότητα των παρουσιαστών. Έχει κρίση, άποψη, σχόλιο, που δεν διστάζει να εκφράσει, χωρίς, ωστόσο, να στερεί χώρο από τους συνεργάτες της.

Αναφορικά με τη θεματολογία δεν ξέρω κατά πόσο η προβολή τόσων πολλών κοινωνικών θεμάτων σε καθημερινή βάση ευνοεί την εκπομπή. Κατά τη γνώμη μου, στην σκαλέτα της εκπομπής θα πρέπει να ενταχθούν περισσότερα "τηλεοπτικά" θέματα, καθώς όσες φορές αυτά έχουν προβληθεί η Κουτσελίνη έχει εύστοχη κρίση, λόγω της προεργασίας της στο "στήσιμο" τηλεοπτικών εκπομπών. Παράλληλα, πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι συνεντεύξεις της εκπομπής, οι οποίες θα πρέπει μάλλον να πολλαπλασιαστούν!







Αρκουδάκι


                 


Σύμφωνα με τα διδάγματα της Βιολογίας, 
η αρκούδα πέφτει τον χειμώνα σε χειμέριο ύπνο...


Και μάλλον στον ίδιο χειμέριο ύπνο έπεσαν και οι τηλεθεατές της τηλεοπτική σειράς, "Δίδυμα Φεγγάρια". Η σειρά αποτέλεσε την έκπληξη της περσινής σεζόν, καθώς αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Η σειρά αποτελεί τη μεταφορά στη μικρή οθόνη του επιτυχημένου ομώνυμου βιβλίου της συγγραφέως, Ρένας Ρώσση - Ζαΐρη. Και ενώ πέρσι η σειρά βασιζόμενη στο βιβλίο παρουσίαζε συνεχείς ανατροπές, φέτος έχει αλλάξει πορεία. Συγκεκριμένα, το καθημερινό της σειράς και η ανάγκη συνεχούς παραγωγής νέων επεισοδίων έχει οδηγήσει τη σειρά σε εκτροπή από την υπόθεση του βιβλίου. Και πλέον έχει εξελιχθεί σε μία σειρά η οποία εξετάζει τις ερωτικές ιστορίες μεταξύ των πρωταγωνιστών. Και έτσι, από μία σειρά ανατροπών εξελίχθηκε σε μία ακόμη τηλεοπτική σαπουνόπερα...

Αναφορικά με την εικόνα, η σειρά διατηρεί ένα αρκετά αξιοπρεπές επίπεδο, βγάζοντας έτσι ένα ικανοποιητικό αισθητικό αποτέλεσμα. Την παράσταση κλέβει ο Γρηγόρης Βαλτινός (Παύλος Ταξόπουλος), ο οποίος αποτελεί ίσως το δυνατότερο χαρτί της σειράς. Αρκετά ικανοποιητικοί, η πρωταγωνίστρια, Χριστιάνα Μουζούρα, με τον διπλό ρόλο (Ελισάβετ - Αγάπη), ο Νικόλας Μπράβος (Φίλιππος Ληναίος) και ο Αγησίλαος Αλεξίου (Στέργιος). Έκπληξη της σειράς η ικανότατη Ερμίνα Κυριαζή (Αρετή).

Ελπίζω η σειρά να βελτιωθεί, δείχνοντας πάνω απ όλα σεβασμό στο βιβλίο, στο οποίο βασίζεται. Ένα επιτυχημένο project πρέπει να σταματάει στο πικ του για να μένει και στη συνείδηση του κόσμου με μία γλυκιά γεύση, και όχι απλώς να εκμεταλλεύεται την επιτυχία, που έκανε...




Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ!


Η σημερινή μας τηλεοπτική "διαδρομή" έφτασε στο τέλος της!



Με αφορμή τη σημερινή μέρα, να θυμάστε αυτό που είπε η αθάνατη Μαλβίνα Κάραλη:

"Δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, έξυπνοι και χαζοί, όμορφοι και άσχημοι, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν"





H αγάπη και ο έρωτας είναι δύο τόσο μεγάλα και δυνατά συναισθήματα, 
που πρέπει να τα γιορτάζουμε καθημερινά και όχι μόνο μία μέρα του χρόνου, 
γιατί αλλιώς, μάλλον τα αδικούμε και τα υποβαθμίζουμε!



Για οποιαδήποτε παρατήρηση, ένσταση, συμφωνία και διαφωνία, θα περιμένω με χαρά τα σχόλιά σας κάτω από την ανάρτηση, αλλά και τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου mail: georgebastounas@hotmail.gr.


Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική εβδομάδα, 

με παρέα σας το tvnea.com!

Γιατί δικαίως... το σερφάρισμα σταματάει εδώ!


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να σ ενημερώσω Γιώργο, ότι χθες το Ξαναδεστε τους έφτασε γύρω στο 17% στο νεανικό.. Και μπορεί όντως η εκπομπή να πήρε την κάτω βόλτα τους τελευταίους μήνες, από χθες όμως φαίνεται ότι "ξαναγεννηθηκε" από τις στάχτες του. Η χθεσινή εκπομπή δεν θύμιζε σε τίποτα το Ξαναδεστε τους με τη Τζωρτζια, και σήμερα επιστρέφει η "Οδυσσεια"... Μέχρι στιγμής οι αλλαγές που έχουν κάνει,και με το lipsync Challenge, φαίνεται ότι έχουν αποδώσει καρπούς 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι Γιάννη, μακάρι! Σίγουρα η προσθήκη του Γιώργου Δασκαλου είναι σημαντική, καθώς ο ίδιος αποτελεί μια συμπαθητική τηλεοπτική προσωπικότητα.
    Από εκεί πέρα θα πρέπει η ίδια η εκπομπή να εντείνει τις αλλαγές για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανατροπές συμβαίνουν παρά πολύ συχνά στην τηλεόραση και ο ίδιος ο Μουτσινας ήταν αυτός που κατάφερε να παει Δέστε τους από τα μονοψήφια στα 25αρια.
    Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμενα αυτο που δεν μου αρεσει σε εκπομπες οπως οι "Αληθειες με τη Ζηνα" ειναι θεματα τυπου: Συνεντευξη μητερας που βρηκε δολοφονημενο το παιδι της η αποκλειστικες δηλωσεις συγγενων μιας αγριας δολοφονιας κτλ. Καποιοι θα πουνε πως αυτα τα θεματα "πουλανε" (για αυτο και τσιμπαει νουμερα στο γενικο κοινο, ευτυχως το δυναμικο κοινο εχει διαφορετικη αποψη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα σε ευχαριστώ πολύ για την επισήμανσή σου. Όταν αναφερόμουν σε συνεντεύξεις εννοούσα τις συνεντεύξεις με "διασημα" πρόσωπα (βλ. Λασκαρη), που έχουν διενεργηθεί στην εκπομπή!
    Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω απόλυτα στο οτι είναι λογικό μια εκπομπή με πιο κοινωνικά θεματα να χάνει πόντους σε δυναμικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !