Ρέμος:«Το VOICE είναι προϊόν με μεγάλη δυναμική,ενώ το δυνατό σημείο του RISING είναι...»


Ο Αντώνης Ρέμος είναι φέτος κριτής στο Rising Star του ANT1,όμως,για 2 σεζόν βρισκόταν στην καρέκλα του Voice. Ανεξάρτητα,όμως, από τη συμμετοχή του, ως concept τι του αρέσει περισσότερο; Το «Rising star» ή το «The Voice»; 

''Το «The Voice» είναι ένα προϊόν με μεγάλη δυναμική και επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο... Όμως θα φανεί πώς θα εξελιχθεί όταν θ’ αρχίσουν και εκεί τα lives. Μέσα από ένα γύρισμα αρκετών ωρών βγαίνει μαγνητοσκοπημένο και συμπιεσμένο το καλύτερο υλικό. Είναι θελκτικό για τον κόσμο το concept όπου οι παίκτες επιλέγουν τους coaches. Απ’ την άλλη, το δυνατό σημείο του «Rising» είναι η διαδραστικότητα του κοινού στο οποίο φυσικά ανήκει και η τελική επιλογή αν θα σηκωθεί ή όχι ο τοίχος. Είδαμε στιγμές που ανέβηκε ακριβώς στο 70% ο τοίχος. Δυνατές τηλεοπτικές στιγμές που μετράει η κάθε ψήφος. Και από την πρώτη στιγμή το κοινό στην Ελλάδα έδειξε πως συμμετέχει πολύ ενεργά''.

Tv ethnos

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: