Καπουτζίδης για THE VOICE:«Νομίζω ότι τα battles είναι πιο ψυχοφθόρα»


Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει το σόου του ΣΚΑΪ,''The Voice''.Ο ίδιος μιλά στο περιοδικό,7 Μέρες Τv για το παιχνίδι και αποκαλύπτει ποια φάση του θεωρεί πιο δύσκολη...Αν έμπαινε στη θέση ενός… υποψήφιου,ποια ομάδα θα διάλεγε; 

«Θα διάλεγα αυτόν που θα με διεκδικούσε περισσότερο και θα μου έλεγε τα καλύτερα. Μάλλον φταίει που είμαι Λέων. Επηρεαζόμαστε πολύ εμείς από τα ωραία λόγια».

Είστε υπέρ του να διαγωνίζονται οι παίκτες με ξενόγλωσσα τραγούδια ή προτιμάτε τα ελληνικά, γιατί τέτοια θα ερμηνεύσουν στη διάρκεια της καριέρας τους; 

«Είμαι υπέρ του να διαγωνίζονται με ωραία τραγούδια. Εγώ τουλάχιστον ως θεατής θέλω να ακούσω ωραία τραγούδια σε οποιαδήποτε γλώσσα και από οποιοδήποτε χώρο».

Ποια φάση του παιχνιδιού θεωρείτε πιο δύσκολη ή ψυχοφθόρα; Τα battles ή τα lives; 

«Νομίζω ότι τα battles είναι πιο ψυχοφθόρα. Τα lives έχουν και μια πιο γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ τα battles είναι πιο σκληρά. Ένα τραγούδι για δύο άτομα, ενάμισι λεπτό και αμέσως μετά για έναν από τους δύο το παιχνίδι σταματάει απότομα. Συναρπαστική αλλά και πολύ δύσκολη διαδικασία».

Τι απολαμβάνετε περισσότερο στον ρόλο του παρουσιαστή; 

«Αυτό που απολαμβάνω στο ''Voice'' είναι ότι έχω μια πολύ ανθρώπινη και αληθινή επαφή με τους διαγωνιζομένους και με τους συγγενείς τους. Γενικά ως άτομο έχω υπάρξει πολλές φορές συνεσταλμένο, επιφυλακτικό και δεν πλησίαζα εύκολα τους ανθρώπους. Όμως, στο ''Voice'' νιώθω πολύ πιο ελεύθερος, μοιράζομαι με ένταση τα συναισθήματά τους, χαίρομαι με τη χαρά τους και φυσικά είμαι δίπλα τους και στα δύσκολα. Χαίρομαι, γιατί νιώθω ότι δεν προσέγγισα τον ρόλο του παρουσιαστή με ναρκισσιστική ή εγωιστική διάθεση, αλλά πολύ πιο χαλαρά».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: