Σήμερα στο TRACTION έρχονται δυο κορυφαίοι μπασκετμπολίστες...

0

Δυο κορυφαίοι μπασκεμπολίστες σήμερα στο «Traction»...

Στο νέο επεισόδιο το Traction ψηλώνει, και για αυτό τον λόγο, χρειάστηκε τη βοήθεια από δύο διεθνείς μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού. Ο πολύπειρος Γιάννης Μπουρούσης, συναντά τον ταλαντούχο βενιαμίν Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, με κοινό παρονομαστή τη νέα, πολυτελή και τεχνολογικά προηγμένη Mercedes GLC Coupe. Μάλιστα, για να μην τσακωθούν σχετικά με το ποιος θα οδηγήσει πρώτος, βρέθηκε ένας ιδιαίτερα αξιοκρατικός τρόπος, πάντα στο πνεύμα του Traction, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Κώστα Στεφανή, σήμερα, Κυριακή,22 Ιανουαρίου, στις 16.00,στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

Honda Civic 1.6 Diesel
Ο Θωμάς όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει τροχονόμος και βρίσκει ευκαιρία να ελέγξει τις γνώσεις που έχει η Ινώ πάνω στο Honda Civic 1.6 Diesel, που αποδίδει 120 ίππους, κάνοντας τα αντίστοιχα νοήματα, ανάλογα με το αν η Ινώ περνά ή μένει... επανεξεταστέα!

Audi A5 
Δέκα χρόνια μετά από το ντεμπούτο του στην αγορά, το A5, ένα ούτως ή άλλως ξεχωριστό μοντέλο στην γκάμα της Audi, ανανεώνεται πλήρως. Με εκτεταμένες αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση, δραστική μείωση σε βάρος και ρύπους, το Α5 έρχεται σε εκδόσεις από 190 έως 286 ίππους, είτε ως κουπέ, είτε ως κάμπριο αλλά και σπόρτμπακ. Φυσικά, στην κορυφή βρίσκεται το «αγριεμένο», σπορ S5 με 354 ίππους, το οποίο πετάει ως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4.7 δευτερόλεπτα.

Renault Kadjar 
Ο Θωμάς επισκέπτεται ένα μέντιουμ για να μάθει το μέλλον του. Η ετυμηγορία από το μέντιουμ, δηλαδή από την Ινώ, διαθέτει γαλλικό άρωμα και ονομάζεται... Kadjar, το αυτοκίνητο που συμβολίζει την επάνοδο της Renault στα μικρομεσαία SUV!

Γιατρός και ΚΤΜ 
Όταν ένας Διευθυντής Ρομποτικής Ορθοπεδικής Χειρουργικής συναντά την κορυφαία τεχνολογία στις μοτοσυκλέτες. Ο Δρ. Κωνσταντίνος Δρετάκης μιλά για το ρομπότ με το οποίο χειρουργεί,και το ηλεκτροκίνητο ΚΤΜ Freeride E, το οποίο οδηγεί!

Οδηγούμε με Υπευθυνότητα 
Το Traction και ο Κώστας Στεφανής συνεχίζουν τη μικρής διάρκειας, αλλά μεγάλης σοβαρότητας, ενότητα Οδικής Ασφάλειας, αναλύοντας παραμέτρους που ίσως να μην είχαμε υπ' όψιν μας...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !