Ο ΣΚΑΪ και το TRACTION στους εκλεκτούς καλεσμένους για το Ημερολόγιο της Pirelli...

0

Το Ημερολόγιο της Pirelli, παγκοσμίως γνωστό ως Pirelli Calendar, συνεχίζει τη μοναδική του πορεία. Φέτος φιλοξενήθηκε στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι.


Το Traction και ο Κώστας Στεφανής ήταν για ακόμη μια χρονιά μεταξύ των λίγων και εκλεκτών καλεσμένων, ώστε να ζήσουν από κοντά τη λαμπερή εκδήλωση που είχε ως τιμώμενα πρόσωπα, κορυφαίες πρωταγωνίστριες της μεγάλης οθόνης που έχουν κατακτήσει ή προταθεί για Όσκαρ Ερμηνείας, όπως οι Helen Mirren, Nicole Kidman, Julianne Moore κ.α.

Σήμερα, Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, στις 16.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:
Mercedes E63 AMG: Ο Μάνος ταξίδεψε στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας, για να γνωρίσει από κοντά τις γρηγορότερες εκδόσεις Mercedes E-Class. Ο λόγος για τις AMG E63 & E63 S 4MATIC+, που αποδίδουν 571 και 612 ίππους αντίστοιχα!

Toyota C-HR: Η Toyota παρουσιάζει το νέο της Crossover, το C-HR, τα αρχικά του οποίου σημαίνουν Coupe High Rider, που προσφέρεται με υβριδικό σύστημα θερμικού και ηλεκτρικού κινητήρα, σε ένα σύνολο προηγμένης τεχνολογίας.

Mitsubishi Space Star :Το Space Star είναι το παγκόσμιο μοντέλο της Mitsubishi που προσφέρει περισσότερους χώρους, σε ένα οικονομικό και ταυτόχρονα πλήρες πακέτο όσον αφορά τον εξοπλισμό.

Harley Iron: Το Iron αποτελούσε ανέκαθεν το εισαγωγικό μοντέλο της Harley Davidson για τους επίδοξους αγοραστές. Η τελευταία έκδοση Iron κάνει το καθήκον της, καθώς ακολουθεί την εποχή χωρίς να αλλοιώνεται ,όμως, ο χαρακτήρας της και διατηρώντας αυτούσιο τον ρόλο της στη γκάμα της εταιρείας.

Οδηγούμε με Υπευθυνότητα: Το Traction και ο Κώστας Στεφανής συνεχίζουν τη μικρής διάρκειας, αλλά μεγάλης σοβαρότητας, ενότητα Οδικής Ασφάλειας, αναλύοντας παραμέτρους που ίσως να μην είχαμε υπ' όψιν μας...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !