Tom Ford: «Ποτέ δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να γίνω σταρ»

Unknown
0

Είναι διάσημος σχεδιαστής μόδας αλλά και το ίδιο επιτυχημένος σκηνοθέτης. Ο Tom Ford επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σκηνοθετώντας τη νέα του ταινία με τίτλο «Nocturnal animals» και ο ίδιος μιλάει στη real για την αποφυγή καριέρας ως ηθοποιός όπως και για τη μεγάλη του αγάπη στη σκηνοθεσία.

Ξεκινήσατε την καριέρα σας ως ηθοποιός, αλλά εγκαταλείψατε γρήγορα αυτή την προοπτική. Γιατί;
Κοιτάξτε: ποτέ δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να γίνω σταρ (σ.σ.: γελάει). Με ενδιέφερε το γκλάµουρ, η οµορφιά σε ό,τι έκανα - από τις σπουδές µόδας στη Νέα Υόρκη µέχρι την αρχιτεκτονική στο Παρίσι. ∆εν ήµουν όµως καλός ηθοποιός, αν και είχα µεγάλη επιτυχία στα διαφηµιστικά κάστινγκ. ∆εν µπορούσα να αφεθώ µπροστά από την κάµερα, ένιωθα σφιγµένος, κάτι που µε συνοδεύει ακόµα και σήµερα όταν πρέπει να υποβληθώ εγώ σε φωτογράφιση.
Και η ίδια η σκηνοθεσία; ∆εν σας τρόµαξε ποτέ;
Θα ακουστεί αλαζονικό, αλλά όχι. Είχα ήδη περάσει 30 χρόνια δουλεύοντας µε τους καλύτερους φωτογράφους στον κόσµο, έστηνα κάδρα, πασαρέλες, fashion shows. Πάντα έλεγα ιστορίες, µε τον τρόπο µου. Γι’ αυτό ένιωσα πάρα πολύ άνετα, από την πρώτη στιγµή, στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Ηξερα ότι το σηµαντικότερο όλων είναι η αφαίρεση - να πετάς τα περιττά. Η εικόνα έχει µεγάλη δύναµη από µόνη της. Κι εγώ είχα δουλέψει πολύ µε την εικόνα. Γι’ αυτό το βάρος είναι στην ιστορία σου, στο σενάριο. Και στους ηθοποιούς που θα αφήσεις να το αναστήσουν µε το ταλέντο τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !