Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Tο Καφέ Της Χαράς είναι αυτή που με έκανε πολύ γνωστό

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τον ρόλο του Φατσέα στο «Καφέ της Χαράς» και πόσο του «κόστισε» επαγγελματικά.
Πώς είναι για έναν ηθοποιό να τον ταυτίζει τόσο πολύ ο κόσμος με έναν ρόλο όπως εσάς με τον Φατσέα, τον οποίο υποδυόσασταν στο Καφέ της Χαράς;
Τώρα πια το έχω συνηθίσει, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι και το έχω ξεπεράσει. Τελευταία μου δίνει χαρά, γιατί έχω αναφορές και για τον Αστέρα Ραχούλας. Όχι, ότι θα ξεπεραστεί ο Φατσέας. Είναι δύσκολο να γίνει αυτό, αλλά δεν με πειράζει, συμβαίνει καμιά φορά στη ζωή του ηθοποιού. Δεν μπορώ να πω ότι είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα, αλλά δεν είναι και κάτι που σε ταλαιπωρεί πολύ. Το αποδέχεσαι.
Τον πρώτο καιρό πώς αισθανθήκατε;
Στην αρχή δυσκολεύτηκα να το διαχειριστώ, δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η ταύτιση. Και δυσκολεύτηκα, γιατί δεν ήξερα πόσο θα μου κοστίσει επαγγελματικά. Επίσης, πολύ απλά, δεν μου άρεσε να με φωνάζουν με ένα άλλο όνομα. Στην πορεία, όμως, βλέποντας πόση χαρά δίνει αυτό το πράγμα στον κόσμο, τα ζυγίζεις τα πράγματα καΐλες «εντάξει, έπαιξα έναν χαρακτήρα ο οποίος έγραψε, έμεινε πολύ, ο κόσμος πραγματικά χαίρεται και, όταν μου το λέει, ανοίγει η καρδιά του». Οπότε πρέπει να μάθω εγώ να το διαχειρίζομαι και να μην έχω την απαίτηση να αλλάξει ο κόσμος.
Έχετε πρωταγωνιστήσει σε πάρα πολλές σειρές. Το Καφέ της Χαράς είναι από τις αγαπημένες σας;
Ναι, βέβαια είναι από τις αγαπημένες μου. Είναι πολλές, όπως είπατε και εσείς, και δεν μπορώ να ξεχωρίσω μία. Σίγουρα, όμως, το Καφέ Της Χαράς είναι αυτή που με έκανε πολύ γνωστό σε όλο τον κόσμο και μία από τις αγαπημένες μου, γιατί έχω και πολλές άλλες αγαπημένες.
Πηγή:mytv

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: