Τελικά... ποιοι είναι οι διάσημοι που θα ζήσουν το δικό τους Survivor;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
«Το «Survivor», που προβάλλεται σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο και έχοντας στο ενεργητικό του επτά βραβεία ΕMMY έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ για να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό. Μια ομάδα από 24 ανθρώπους καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, στον εξωτικό  Άγιο Δομίνικο, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού. Το Survivor Ελλάδας ξεκινά με μία βασική διαφορά, σε σχέση με όσες  παραλλαγές έχουμε δει. Θα πάρουν μέρος 12 παίκτες που επιλέχτηκαν μέσα από εκατοντάδες συμμετοχές και 12 πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά στην Ελλάδα μέσα από τη δουλειά τους».

Αυτό έγραφε στην επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΙ και από εκείνη την ώρα – αλλά και πιο πριν όλοι προσπαθούν να βρουν ποιοι θα είναι οι 12 επώνυμοι Έλληνες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο του νικητή και θα κάνουν βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να «συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι».

Και μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα διάφορες λίστες με ονόματα που είναι έτοιμα να πάρουν μέρος στο απαιτητικό σόου του οποίου παρουσιαστής θα είναι ο πολυταξιδεμένος Σάκης Τανιμανίδης, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η λίστα αυτή τις τελευταίες ημέρες όλες και αλλάζει.

Χαρακτηριστικά, όπως μας δήλωσε πρόσωπο του καναλιού του Φαλήρου, πριν από δύο ημέρες η λίστα ήταν εντελώς διαφορετική και για την ώρα κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά.


Άλλωστε, όπως μας ενημέρωσε η ίδια πηγή, οι τελικές υπογραφές αναμένεται να «πέσουν» στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει για τα καλά – και θα μπορούμε με σιγουριά να μιλούσε για το ποιοι θα είναι οι διάσημοι Έλληνες «επιζώντες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !