Δυναμική η είσοδος του Star στο δεύτερο μισό της σεζόν

Unknown
1
Ελληνική μυθοπλασία, διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και μια τουρκική καθημερινή σειρά εντάσσει στο πρόγραμμά του το Star στο β' μέρος της σεζόν.


Στο πρόγραμμα του καναλιού έρχεται σύντομα η νέα καθημερινή, δραματική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη που τελικά φέρει τίτλο «Αρένα» και όχι «The Music Mall».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα, ενώ η πρεμιέρα της σειράς προγραμματίζεται για τον Μάρτιο. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Ζέτα Δούκα, ο Κώστας Αποστολάκης, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Τάνια Τρύπη η Βίκυ Κάβουρα, η Νίκη Γρανά και άλλοι δημοφιλείς ηθοποιοί.

Το βασικό στόρι της «Αρένας» διαδραματίζεται σε μια δισκογραφική εταιρεία. Δύο δυναμικές γυναίκες, η Αμάντα (Ζέτα Δούκα) και η Μελίσσα (Νίκη Γρανά), μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική, τη δημοσιότητα αλλά και τον ίδιο άντρα. Η κόντρα ανάμεσά τους δεν αργεί να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, όμως υπάρχει μια ανατροπή. Η Αμάντα δεν γνωρίζει ότι η αντίζηλός της είναι η κόρη της και αντίστοιχα η Μελίσσα δεν ξέρει ότι στο στόχαστρό της έχει βάλει τη βιολογική της μητέρα. Ο αγώνας ανάμεσα σε μητέρα και κόρη θα είναι ανελέητος.

Με καθυστέρηση θα βγει στον αέρα του Star η κωμωδία που υπογράφει η Αννα Χατζησοφιά «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές». Πρωταγωνιστούν η Καίτη Κωνσταντίνου, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο Αρης Σερβετάλης, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η Αννα Μονογιού, η Μένια Μαθιουδάκη, ενώ ως guest θα δούμε τον Γιάννη Αϊβάζη. Τα γυρίσματα στην Κύπρο έχουν ολοκληρωθεί ενώ το σίριαλ αποτελείται από τριάντα επεισόδια.

Η υπόθεση αφορά σε έναν χωρισμένο πατέρα ο οποίος αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι.

Για άλλη μια φορά στη μάχη της... κατσαρόλας μπαίνουν ερασιτέχνες μάγειρες με στόχο να κερδίσουν τον τίτλο του «Master Chef». Ο γνωστός διαγωνισμός επιστρέφει και από τις 10 Δεκεμβρίου που βγήκε στον αέρα το τρέιλερ οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 3.000. Σίγουρη θεωρείται η παρουσία του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου, ενώ η εκπομπή, της οποίας τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πάνος Γεωργίου, αναμένεται να βγει στον αέρα τον Μάρτιο.

Παρά τη σχετική φημολογία, προς το παρόν δεν διακόπτεται το έτερο πρόγραμμα μαγειρικής του σταθμού «Blind Taste».

Tv Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η μάχη STAR-ΣΚΑΙ θα είναι σκληρή για την διεκδίκηση της 3ης θέσης το επόμενο διάστημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !