Σεφερλής:«Συζητάμε με το Star για μια νέα εκπομπή»


Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ο παρουσιαστής του ΡΑΝΤΕΒΟΥ και ο παραγωγός τόσο αυτού όσο και το έτερου παιχνιδιού του Star,ΒLIND TASTE,που παρουσιάζει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος...


O παρουσιαστής,λοιπόν,ανανέωσε την τηλεοπτική του παρουσία...
«Το Ραντεβού τελείωσε τα Χριστούγεννα και πήραμε παράταση και για τη φετινή , το είχαμε ανακοινώσει από την αρχή. Επίσης, το Blind Taste όπου είμαι παραγωγός πήρε παράταση. Σε ό,τι αφορά εμένα , συζητάμε με το Star για μια νέα εκπομπή», εξήγησε, συνέχισε για την πρωινή ζώνη: «Αν μου δινόταν η ευκαιρία , γιατί όχι; Αποδείχθηκε πως άρεσε στον κόσμο. Την τηλεόραση τη θεωρώ πιο σκληρή. Εκεί όλοι διεκδικούν μια θέση , η ιδιότητα είναι εφήμερη γιατί τελειώνει ένα πρόγραμμα και δεν ξέρεις αν θα έχεις δουλειά την επόμενη σεζόν. Στο θέατρο χτίζεις την καριέρα σου και όταν φτάσεις κάπου ξέρεις μετά πού βαδίζεις».

Τέλος, είπε για τη ''Σχολή Σεφερλής''
«Το υπηρετώ πολλά χρόνια αυτό που κάνω. Αρέσει στον κόσμο και το αποκαλεί «σχολή Σεφερλή». Εγώ θα συνεχίσω να συναγωνίζομαι και ν’ ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου για να δίνω πάντα το καλύτερο δυνατό»,δήλωσε μιλώντας στη Freddo.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: