Το προφητικό τραγούδι του Stan λίγο πριν το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη-Η παρεξήγηση και όλη η αλήθεια

Unknown
0

Εδώ και τρεις ημέρες βρίσκεται στο YouTube βίντεο διάρκειας 1’10’’, με τίτλο «Ακούστε το τραγούδι που έγραψε ο Stan για τον Παντελή Παντελίδη…». Πρόκειται για μία ερασιτεχνική λήψη με τον Stan να τραγουδά στο καμαρίνι του μέρος του τραγουδιού «Γι’ Αυτό Σταμάτησέ με».


Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ανέβει από το λογαριασμό PantelisPantelidis FanClub και είναι ανάμεσα στα πιο προβεβλημένα βίντεο για την χώρα μας αυτή την περίοδο, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στις 10 κορυφαίες τάσεις του YouTube.

Ακούστε το


Πρόκειται για στιχουργική δημιουργία του Stan και μουσική του ίδιου, αλλά και των Ιωσήφ Κοτσυφάκη (Joe Minor), Παναγιώτη Βλασακούδη (Revo), Σίμου Κίναλη και Μάνου Δεδεβέση (Snapyourfingaz).

Το εν λόγω κομμάτι λοιπόν, ο Stan το «έδωσε» στην τραγουδίστρια Τίνα Καρρά, με την οποία ανήκει στην ίδια δισκογραφική εταιρεία.

Ακούστε την εκτέλεση της


Πολλά άρθρα γράφτηκαν πως πρόκειται για το τραγούδι που έγραψε ο τραγουδιστής από την Αντίπαρο, για τον καλό του φίλο, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή στις 18 Φεβρουαρίου του 2016. Μάλιστα, η ημερομηνία που έχει τραβηχτεί το βίντεο (31/3/2016), φαίνεται να επιβεβαιώνει το… σενάριο.

Η αλήθεια ωστόσο δεν είναι αυτή.

Σε επικοινωνία  του Peopplegreece.com με πρόσωπο από τη δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή έγινε ενημέρωση πως το συγκεκριμένο κομμάτι είχε γραφτεί λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο, στις 18 Φεβρουαρίου 2016. «Κι εμείς αυτό σκεφτήκαμε, αργότερα, όταν ξανά ακούσαμε το τραγούδι, θα μπορούσε να έχει γραφτεί για τον Παντελή, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που γράφτηκε», ανέφεραν χαρακτηριστικά στο Peoplegreece.com.

Θα μπορούσε λοιπόν κανείς να πει πως οι στίχοι του Στράτου Αντιπαριώτη ήταν «προφητικοί». Αδιαμφισβήτητα όμως το ρεφρέν του κομματιού προκαλεί ανατριχίλα…

 Γι’ αυτό σταμάτησέ με πριν να μπω μέσα στ’ αμάξι μου και φύγω.
 Γι’ αυτό σταμάτησέ με, έχω πιει κι είναι επικίνδυνη η στροφή.
 Γι’ αυτό σταμάτησέ με πριν να πω ότι σε σένα δεν ανήκω
 Θέλω μόνο να θυμάσαι ήσουν όλη μου η ζωή…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !