Καλομοίρα: «Μου έγιναν προτάσεις και για άλλα shows»

Για την επιστροφή της στην Ελλάδα λόγω του Rising Star μίλησε η Καλομοίρα σε συνέντευξή της στον Τηλεθεατή.


Πώς προέκυψε η πρόταση για το «Rising Star»;
«Έλαβα ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή του " Rising Star ". Μου εξήγησαν το concept και ενθουσιάστηκα. Μετά από λίγες εβδομάδες βρέθηκα στην Ελλάδα».

Διστάσατε να επιστρέψετε;
«Η αλήθεια είναι ότι είχα και άλλες προτάσεις για άλλαshows, αλλά δίσταζα αρκετά και στο τέλος δεν προχώρησα με καμία από τις προτάσεις αυτές. Όμως, με το «Rising Star» όλα ήταν διαφορετικά, ένιωσα ότι ήταν η σωστή επιλογή από την αρχή. Εμπιστεύομαι αρκετά το ένστικτο μου και αυτό το μουσικό talent show ήταν για εμένα η σωστή επιλογή από την πρώτη στιγμή».

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Γιώργο Λιάγκα και τους κριτές; 
«Τους αγαπώ όλους πάρα πολύ. Ο Γιώργος είναι πολύ άνετος και επαγγελματίας και χαίρομαι να δουλεύω μαζί του. Οι κριτές είναι μοναδικοί. Τους αγαπώ και τους σέβομαι όλους. Με τη Δέσποινα Βανδή έχουμε δουλέψει στο παρελθόν ξανά μαζί και τη γνωρίζω πολλά χρόνια. Έχω μεγάλη χαρά που συνεργάζομαι μαζί της στο "Rising Star". Τη θαύμαζα πάντα ως καλλιτέχνιδα και άνθρωπο. Δίπλα της μαθαίνω πολλά πράγματα. Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης και πολύ αυθεντικός. Τον λατρεύω. Τον Κώστα Μακεδόνα, δεν τον γνώριζα. Είναι όμως ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης. Τον σέβομαι πολύ. Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα πολύ καλό παιδί, φοβερός τραγουδιστής και απίστευτα cool, άνετος τύπος. Νιώθω πολύ ωραία που συνεργάζομαι μαζί του».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: