«Το SHOPPING STAR οριακά οδηγείται σε κατηγορία Σία Λιαροπούλου»


Το «Shopping Star» εξακολουθεί να μονοπωλεί τα social media με τα ξεκαρδιστικά αποσπάσματά του. Απολαυστικό το αποτέλεσμα, δεν λέω. Οριακά βέβαια οδηγείται σε κατηγορία «Σία Λιαροπούλου», που μόνο παράσημο δεν είναι για κάθε πλευρά, τηλεθεατές και συντελεστές.
Στην τελική, αν αυτό είναι που θέλει να δει το κοινό το μεσημέρι, ας το δει. Ποιος είμαι εγώ να κρίνω, αν το κοινό κρίνει σωστά;

Ωστόσο, έχουμε δει δείγματα πολύ καλύτερης τηλεόρασης που δεν έκαναν ούτε το 1/3 των ποσοστών τηλεθέασης που σημειώνει το «Shopping Star». Άρα, το κοινό όχι απλά δεν επικροτεί την καλύτερη αισθητική στο γυαλί, ίσα ίσα της δίνει και μονίμως ένα μονοψήφιο ποσοστό τηλεθέασης. Πού είναι φέτος το «Join Us»; Γιατί το «Σεφ Στον Αέρα» δεν κάνει 35% τηλεθέαση; Γιατί το Cosmote History δεν έχει αποτελέσει ήδη παράδειγμα για την «ελεύθερη» τηλεόραση; Γιατί το κοινό αγαπάει να μισεί αυτό που βλέπει.

Yupiii.gr/Κωνσταντίνος Αντωνάτος

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: