Ο εκνευρισμός της Ζήνας Κουτσελίνη on air- «Δείτε με άλλα μάτια την καταστροφή που πάτε να κάνετε! Χρειάζεστε συνεδρίες για να συνειδητοποιήσετε πόσο μπιπ είστε!»


Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της στον αέρα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" η Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή το γεγονός ότι η νομοθεσία μπαίνει εμπόδιο στα παιδιά με αυτισμό και άλλες διαταραχές και ιδιαιτερότητες.


«Σιγά σιγά αυτό το κράτος θέλει να σκοτώνει τα παιδιά με ιδιαιτερότητες! Έχεις παιδί με αυτισμό; Σκότωσέ το καλύτερα, γιατί κοστίζει κάποια εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό κράτος... Έχεις παιδί που έχει κάποια άλλα προβλήματα και χρειάζεται λογοθεραπεύτρια; Μην το κρατάς στη ζωή, πήγαινέ το σε ένα ίδρυμα, ίσως εκεί να το βοηθήσουν καλύτερα, γιατί με αυτά τα λεφτά που πρέπει να πληρώνει το ελληνικό κράτος δεν μας συμφέρει... Μήπως τελικά δεν συμφέρει το ελληνικό κράτος για τους ανθρώπους; Μήπως αυτή πρέπει να είναι η αλλαγή τελικά;» είπε, εμφανώς εκνευρισμένη η παρουσιάστρια, ενώ στη συνέχεια ανέφερε, απευθυνόμενη στους υπευθύνους «Δείτε με άλλα μάτια αυτή την καταστροφή που πάτε να κάνετε σε αυτή την κοινωνία! Ενδεχομένως κι εσείς χρειάζεστε κάποιες συνεδρίες, άλλου τύπου, με ψυχαναλυτές, να συνειδητοποιήσετε πόσο μπιπ είστε!».

Δείτε τα βίντεο...
ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: