Ο Κυριακού ζήτησε και συναντήθηκε με τη Χούκλη-Oι ευχαριστίες κι η ικανοποίηση


Δεν ήταν μόνο τα καλά λόγια που άκουσε η Μαρία Χούκλη για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, από τα στελέχη και τους εργαζομένους, έως τον Αντώνη Κανάκη εχθές το βράδυ από το «Ράδιο Αρβύλα», αλλά μαθαίνουμε ότι την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση νωρίς το μεσημέρι του Θοδωρή Κυριακού με τη Μαρία Χούκλη στην οποία ο αντιπρόεδρος του καναλιού τής εξέφρασε την ικανοποίηση του και την ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους.


Η Μαρία Χούκλη για τον ΑΝΤ1 ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο,γι'  αυτό και ο Θοδωρής Κυριακού με δική του πρωτοβουλία αμέσως μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό από τα πρώτα πράγματα ήταν να ζητήσει από τη δημοσιογράφο να συναντηθούν,εκφράζοντας προσωπικά ο ίδιος την εκτίμησή του στο πρόσωπο της.

Ομολογουμένως η πρωτοβουλία Κυριακού να ευχαριστήσει προσωπικά τη Μαρία Χούκλη είναι κατάκτηση της δημοσιογράφου και απόδειξη της προσφοράς της στον σταθμό,αφού ο αντιπρόεδρος του καναλιού στη διάρκεια της επιχειρηματικής του δράσης… επιλέγει συγκεκριμένα πρόσωπα να συναντήσει ο ίδιος και να τα χαιρετήσει.

enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: