Αnt1 News:Η μετακίνηση έφερε έσοδα...


Η αύξηση των διαφημιστικών εσόδων για τον ΑΝΤ1 από πέρυσι που επιμήκυνε τη ζώνη του prime time ,μεταφέροντας το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων στις 19:00,επιβεβαίωσε την ορθότητα της απόφασης και ταυτόχρονα καθιστά άκυρη – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές-την όποια συζήτηση γύρω από την αλλαγή της ώρας του δελτίου και επιστροφής του στη ζώνη των 8, εν όψει των αλλαγών που σχεδιάζονται.

Με άλλα λόγια, από το Μαρούσι επιμένουν σε όλους τους τόνους ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής της ώρας μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων,ανεξάρτητα από τις αλλαγές που δρομολογούνται το επόμενο διάστημα,εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι στην ατζέντα των συζητήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου – άσχετα από την κατάληξη-, δεν υπάρχει το θέμα της ώρας.

Είτε, λοιπόν,προχωρήσει η συνεργασία με τον Νίκο Χατζηνικολάου είτε όχι,το δελτίο του ΑΝΤ1 θα παραμείνει στις 19:00 «απέναντι» από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ. Μια απόφαση που λαμβάνει υπόψιν της την υπεροχή του ALPHA,για αυτό και επιχειρούν με τις αλλαγές στα προγράμματα πριν και μετά το δελτίο ειδήσεων που ξεκίνησαν εχθές να βελτιώσουν τη θέση τους, σε συνδυασμό φυσικά με τις παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν στη φυσιογνωμία του δελτίου υπό τη νέα διεύθυνση του Γιάννη Μιχελάκη.

enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: