Προβληματισμός και πάλι στο MEGA- Η δυσάρεστη ανακοίνωση από τον Μανώλη Καψή


Διάχυτη ήταν η απογοήτευση μεταξύ των δημοσιογράφων του Mega στη χθεσινή τους συγκέντρωση -το έδειχνε και ο αριθμός των παρισταμένων, που με το ζόρι έφτανε το μισό εκείνων που είχαν δώσει το ''παρών'' πριν από μια εβδομάδα.


Λίγο η ενημέρωση του εργατολόγου, κ. Καρούζου, λίγο οι διαφωνίες για το αν πρέπει να σταματήσει τώρα ή όχι η επίσχεση εργασίας, η ατμόσφαιρα ήταν βαριά. Και ήρθε η ενημέρωση του Μανώλη Καψή για να την επιβαρύνει περαιτέρω. Έχοντας σίγουρα καλύτερη εικόνα από τους απλούς εργαζόμενους, είπε ότι η «επόμενη μέρα» του σταθμού κάθε άλλο παρά εγγυημένη είναι, καθώς οι ιδιοκτήτες εξακολουθούν να μη δείχνουν ενεργό ενδιαφέρον για το κανάλι.

Μια ομάδα δημοσιογράφων εξέφρασε και πάλι την επιθυμία να σταματήσει η επίσχεση εργασίας, όμως, ο διευθυντής ειδήσεων επεσήμανε ότι κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν ζητά να βγει στον «αέρα» δελτίο ειδήσεων, συνεπώς γιατί να σταματήσει η επίσχεση; Τελικά, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε καμιά ουσιαστική ενέργεια και να αξιολογήσουν και πάλι την κατάσταση μετά από 15 μέρες,όπως γράφει το aixmi.gr.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: