Τέλος τα νούμερα για το Mega...

Κι ενώ γίνονται θετικές ενέργειες για την ¨ανάσταση¨ του καναλιού,το Mega έχασε  την πρόσβαση στα νούμερα τηλεθέασης.Από τις 2 Ιανουαρίου η Nielsen έκοψε το Μεγάλο Κανάλι από τους πελάτες της,λόγω πολύμηνης μη καταβολής της συνδρομής,που ανέρχεται περίπου σε 30.000 ευρώ το μήνα.Η διακοπή της συνδρομής αποτελεί πλήγμα για το Mega και δυσχεραίνει σημαντικά το έργο της εμπορικής διεύθυνσης και της διεύθυνσης προγράμματος που επί μήνες κράτησαν το κανάλι όρθιο,συγκεντρώνοντας περίπου 3 εκατ. ευρώ τον μήνα μόνο με επαναλήψεις.Η εταιρεία μετρήσεων συνεχίζει να καταγράφει την τηλεθέαση του Mega,έπαψε, όμως, να στέλνει στο κανάλι τα αναλυτικά ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία,αλλά και τα αρχεία που επιτρέπουν περαιτέρω ανάλυση των ποσοστών τηλεθέασης μέσω ειδικού λογαριασμού.Τα δεδομένα αυτά είναι το απαραίτητο εργαλείο για να γίνει η κοστολόγηση κάθε ζώνης και να κλείσουν πακέτα διαφήμισης.Λίγο πριν κλείσει αισίως το πολύμηνο θρίλερ επιβίωσης του Mega,συσσωρεύονται καθημερινά νέες ελλείψεις,ενώ εκφράζονται φόβοι και για άλλες αιφνίδιες διακοπές,π.χ. στην ηλεκτροδότηση,που μπορεί να αποβούν πραγματικά μοιραίες.

Πηγή:Real Life

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Ανώνυμος είπε...

ασχημα μαντατα...
προφανως το MEGA ενοχλει περισσοτερο τωρα τους ανταγωνιστές απότι ενοχλούσε την κυβέρνηση οταν μετεδιδε δελτια ειδησεων...
προσπαθησαν να του ριξουν μαυρο μεσω digea και αφου δεν επιασε το τεχνασμα, επιστράτευσαν τις σχέσεις τους με τη Nielsen.