Κώστας Κόκλας για MEGA:«Το έκλεισαν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του»


Ο Κώστας Κόκλας είναι ένας ηθοποιός με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη του,και σε πρόσφατη
συνέντευξή του αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση του MEGA...

Όσον αφορά στο Mega εσείς δηλώσατε ότι δεν σας χρωστάει τίποτα. Πώς είδατε, ωστόσο, την κατάσταση με το μεγάλο κανάλι όλους αυτούς τους μήνες; 

«Ήταν ένα κανάλι που είχε φτειαχτεί από τους ανθρώπους που δουλεύανε μέσα, είχε στηριχτεί με πολλή αγάπη από τους εργαζομένους, οι δουλειές που έκανε άφησαν εποχή».

Πιστεύετε ότι έφταιξαν οι μέτοχοι; 

«Μα δεν υπάρχει ''φταίω'' σε αυτά. Έκανε τον κύκλο του, νομίζω ,όμως, ότι το έκλεισαν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί πια δεν είχε έσοδα το κανάλι. Όπως, άλλωστε, και κανένα κανάλι δεν έχει έσοδα. Εμάς στη δουλειά μας δεν μας πληρώνει ούτε ο Μπόμπολας, ούτε ο Βαρδινογιάννης, ούτε ο Κυριακού, ούτε ο Μαρινάκης. Μας πληρώνει η αγορά. Μας πληρώνουν τα προϊόντα. Και να σε πληρώσει ο Μαρινάκης, πες ότι είσαι στο κανάλι του για ένα χρόνο, τον δεύτερο χρόνο αν δεν έχει έσοδα από διαφήμιση και τέτοια, θα μου πει ''ρε Κόκλα, δεν έρχεσαι σε ένα βαπόρι να δουλέψεις καλύτερα; Τι να σε κάνω εδώ;''».

Στη Μαρκέλλα Σαράιχα-aixmi.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: