Ο Γιάννης Ζουγανέλης ξεσπά:«Έχετε δει ποτέ στο Mega να με προβάλλουν σε επαναλήψεις;»


Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σειρών κι εκπομπών στο ΜEGA,και ,σε πρόσφατη συνέντευξή του,εκφράζει το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν τον παίζουν σε επαναλήψεις.
Ο λόγος για τον Γιάννη  Ζουγανέλη,που μίλησε στη δημοσιογράφο ,Μαρκέλλα Σαράιχα, και το aixmi.gr...

Το Mega στοχοποιήθηκε, ως το κανάλι της διαπλοκής...

«Ο καθένας έχει τη δική του διαπλοκή. Ας τα αφήσουμε αυτά, μην τα αναμασάμε. Ποια διαπλοκή; Υπάρχει διαπλοκή παντού. Το Mega τους μάρανε; Ούτε εγώ το υπερασπίζομαι , μην φαντάζεστε. Μπορεί στη δουλειά μου στην τηλεόραση να έχω κάνει και τα περισσότερα πράγματα στο κανάλι αυτό, 200 περίπου εκπομπές στο Απίστευτα κι όμως Ελληνικά, σίριαλ, «Ιερή οικογένεια», τρία χρόνια Ο δικός μας άνθρωπος πριν τις ειδήσεις, Τηλεμπόρα, έχετε δει ποτέ εμένα να με προβάλλουν σε επαναλήψεις; Έκανα από τις πιο υψηλές τηλεθεάσεις. Το έχετε ακούσει ποτέ ότι ήμουν πρώτος στην τηλεθέαση; Στα στατιστικά θα το δείτε. Αλλά το Mega ήταν κανάλι που προσέφερε στον πολιτισμό. Εγώ δεν τα βλέπω προσωποπαγώς. Και θέλω να υπάρξει εγώ προσωπικά»;

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: