MASTERCLASS:Τι μας μαθαίνει αύριο ο Βαγγέλης Δρίσκας;

0

MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα,αύριο, Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, στις 15.00,  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Eίναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί.

O Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει πώς να αξιοποιήσουμε τα υλικά εποχής με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργώντας πιάτα με μοναδική νοστιμιά. Η εκπομπή ξεκινά με ένα κατακόκκινο ριζότο με παντζάρια και καραμελωμένο φινόκιο. Σειρά έχουν οι αφράτες πίτες με την πιο πρωτότυπη γέμιση: καραμελωμένα κρεμμύδια, μπέικον και μήλα.

Ο Βαγγέλης κάνει μάθημα μαγειρικής και μας μαθαίνει τα μυστικά για ένα χυλωμένο κριθαράκι με κοτόπουλο, μανιτάρια και σπανάκι, και μας δείχνει τον τρόπο να δημιουργήσουμε στο λεπτό ένα ξεχωριστό πιάτο με ψαρονέφρι, σελινόριζα και αρωματική σάλτσα.

Η εκπομπή κλείνει γλυκά με την αγαπημένη μας σοκολάτα. Ετοιμαστείτε για εύκολη σοκολατένια τούρτα με δυνατή γεύση που φτειάχνεται πολύ εύκολα και με λίγα υλικά.

Και αυτή τη χρονιά, μέσα από το Masterclass, ο Βαγγέλης Δρίσκας παραδίδει μαθήματα μαγειρικής, και μοιράζεται μαζί μας συναρπαστικές γεύσεις και συνταγές για μία ζωή. Κάθε Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας ,μας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.

MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα, κάθε Κυριακή στις 15.00

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !