Ο Αντώνης Λουδάρος και το Hollywood

Unknown
0
Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Λοιπόν μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί δε θα μπορούσε να πάει στο Χόλυγουντ.

Έχεις σκεφτεί να ανοίξεις τα φτερά σου προς τη διεθνή αγορά;

Όχι, γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά, ώστε να μπορέσω να το επικοινωνήσω. Να βγω και να πάω στο Χόλυγουντ, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι συνάδελφοι; Είμαι αρκετά μεγάλος για να μπω σε αυτή την ιστορία. Είμαι Έλληνας ηθοποιός, νομίζω πως ό,τι και να κάνουμε στο εξωτερικό, πάντα θα είσαι ένας που δεν μιλάει καλά τη γλώσσα, είναι πολύ δύσκολα. Με την έννοια του ηθοποιού, δεν το έχω σκεφτεί, αλλά σαν σκηνοθέτης, γιατί όχι, αν όλα πάνε καλά, θα δούμε. Προτιμώ να είμαι ηθοποιός και όχι πρωταγωνιστής.

Γιατί το λες αυτό;

Θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να είσαι ηθοποιός, γιατί στη συνείδηση του κόσμου ένας καλός ηθοποιός παίρνει μεγαλύτερα παράσημα, από το να ηγείσαι απλώς. Όχι ότι υποτιμώ το άλλο, αλλά πρέπει να είσαι πολύ δυνατός ηθοποιός και αν σου προκύψει να είσαι και πρωταγωνιστής, καλώς να έρθει. Έχω την τύχη στη συνείδηση του κόσμου να θεωρούμαι ηθοποιός, ένας άνθρωπος που ποιεί ήθος. Το άλλο είναι ένα αποτέλεσμα του καλού ηθοποιού.

Έχεις σκεφτεί ένα θέατρο με το όνομα σου;

Καλύπτει ένα μεγάλο κομμάτι ματαιοδοξίας αυτό. Έτσι κι αλλιώς, είναι μια δουλειά που έχει ανεπτυγμένο το υπερεγώ. Αυτό είναι εξ ορισμού, τη στιγμή που αποφασίζεις ότι θα βγαίνεις επάνω σε μια σκηνή και σε παρακολουθούν, μιλάμε για ένα ανεπτυγμένο υπερεγώ. Το να έχει το όνομα σου το θέατρο σημαίνει καταξίωση, επιτυχία, ματαιοδοξία... Αν είχα καλύψει όλα τα άλλα, είναι το τελευταίο που θα ήθελα, ένα θέατρο που να λέγεται «Αντώνης Λουδάρος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !