Γιάννης Τσιμιτσέλης:H αυστηρή απάντηση: «Ήταν εμπάθεια και αδικαιολόγητο μένος»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και εξήγησε σε ποιες περιπτώσεις αντιδρά όταν τον κρίνουν.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο περιστατικό κατά το οποίο ο γνωστός ηθοποίος απάντησε μέσω facebook σε μια κριτική για τη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Ο Γιάνης Τσιμιτσέλης προχωρά σε μια τέτοια κίνηση όταν νιώθει αδικία; Ο ίδιος εξήγησε:

«Όχι. Δεν απαντώ σε κριτικές. Καταρχάς, αυτό το άρθρο δεν ήταν καν κριτική. Ήταν ένα κείμενο γεμάτο εμπάθειες, με αδικαιολόγητο μένος. Δεν θα απαντήσω ποτέ σε μια κακή κριτική, επειδή απλά δεν μου αρέσει. Η κριτική για αυτό υπάρχει, είτε είναι αρεστή είτε όχι. Απλά επειδή διαθέτουμε μια πλούσια γλώσσα, μπορείς «να σφάξεις και με το βαμβάκι», δεν χρειάζεται να πάρεις μπαλτά, δεν έχει νόημα.

Ενοχλήθηκα και από κάποιες κριτικές για το Bachelor. Δεν είπε κανείς πως γυρίσαμε τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή τον Τιτανικό, ούτε καν το Hangover. Γυρίσαμε μια ταινία με υποπολλαπλάσια χρήματα από εκείνα που γυρίζουν στο εξωτερικό. Όταν γράφεις μια κριτική, δεν μπορεί να είσαι τόσο αφοριστικός. Από την ταινία αυτή πληρώθηκαν πενήντα οικογένειες. Δεν μπορεί να φτάνει η κριτική σε σημείο που να καθίσταται απαγορευτικό να γυριστεί ξανά οποιαδήποτε τέτοια ταινία. Μπορώ να πω την άποψή μου, αναφέροντας απλά τους λόγους. Αν όμως προτρέψω να μην πάνε να δούνε την ταινία, τότε ξεκινάει και η εμπάθεια. Εκτός κι αν κάνω κι εγώ λάθος.»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: