Γιώργος Καπουτζίδης: Αγαπώ τη Eurovision από παιδί

Unknown
0

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των συντελεστών της ελληνικής συμμετοχής στον 62o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017.


Ο Γιώργος Καπουτζίδης δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, είναι και για μένα πολύ μεγάλη τιμή. Σας ευχαριστώ που με καλέσατε και φέτος. Ειδικά φέτος, πραγματικά αισθάνομαι μέλος μιας οικογένειας. Θα είμαι με ανθρώπους που έχω γνωρίσει και αγαπήσει. Με τον Φωκά Ευαγγελινό έχουμε δουλέψει πολλές φορές και μπορώ να σας ότι είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που θα συναντήσετε στη ζωή σας. Δημήτρη, δε σε ξέρω τόσο καλά, αλλά έχω χορέψει άπειρες νύχτες με τα τραγούδια σου. Την Demy είχα τη χαρά να τη γνωρίσω και σαν καλλιτέχνιδα και σαν άνθρωπο σε μια υπέροχη δουλειά που είχε σκηνοθετήσει ο Φωκάς στο θέατρο. Γιατί αυτό το κορίτσι είναι πολυτάλαντο, είναι και ηθοποιός, είναι και τραγουδίστρια και χαίρομαι πολύ που ξανασυναντιόμαστε.

Η ΕΡΤ φαίνεται να αγκαλιάζει με ενδιαφέρον και αγάπη τον θεσμό αυτό. Τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα είτε απαξιώναμε τη Eurovision είτε φανατιζόμασταν με αυτή. Δεν χρειάζεται τίποτα από τα δύο. Είμαι ένας εραστής του θεσμού, όπως είπε και ο κύριος Ταγματάρχης, την αγαπάω από παιδί. Δε φανατίστηκα ποτέ, δε θύμωσα ποτέ μαζί της, απλώς την απολάμβανα. Είναι ένα εξαιρετικό τηλεοπτικό σόου, φοβερά επιτυχημένο εδώ και 60 χρόνια, που είναι για να το απολαύσουμε παρέα όλοι μαζί. Έχω τη χαρά να είμαι και φέτος μαζί με τη Μαρία. Στις μεταδόσεις καθόμαστε δίπλα δίπλα. Ένας λόγος που αγαπάω τη Eurovision είναι γιατί είμαι μαζί με τη Μαρία σε αυτό εδώ και πέντε χρόνια. Πέρα από μια ικανότατη δημοσιογράφος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου και την ευχαριστώ για όλα".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !