Ξέσπασε γνωστή τραγουδίστρια της Eurovision: Γιατί έβρισε και διέγραψε τους fans της


Πυρ και μανία έγινε μία από τις τραγουδίστριες που έγιναν γνωστές μέσω της Eurovision και δεν δίστασε να βρίσει και διαγράψει τους θαυμαστές της.


Ήταν το 2012 όταν η Valentina Monetta εκπροσώπησε τον Άγιο Μαρίνο στον διαγωνισμό τραγουδιού, χωρίς να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό. Η ίδια δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε ξανά, με το ίδιο αποτέλεσμα, το 2013, ενώ το 2014 πήγε ξανά στην Eurovision, πέρασε στον τελικό και κατέλαβε την 24η θέση. Μάλιστα, είναι η πρώτη εκπρόσωπος χώρος που συμμετέχει σε τρεις διαδοχικούς διαγωνισμούς από το 1966, ρεκόρ που κατείχε η Udo Jürgens από την Αυστρία.


«Αρκετά! Αυτό δεν είναι ευγενικό. Δέχομαι άσχημα μηνύματα που με ρωτούν αν έχω πεθάνει, να πάρει! Είμαι ζωντανή και κάνω μόνο μια απλή και prive ζωή. Το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιώ το facebook όλη την ώρα και δεν συμμετέχω στην Eurovision πια, δεν σημαίνει ότι δεν ζω. Και δεν πρέπει να δικαιολογήσω τον εαυτό μου», έγραψε στα social media η 41χρονη τραγουδίστρια και ξέσπασε: «γα@@ όλους αυτούς τους γ@@ους δήθεν θαυμαστές που διαγράφω τώρα από το προφίλ μου. Αντίο από μια τραγουδίστρια σαν εμένα που επέλεξε να μην είναι διάσημη, αλλά να ζήσει όπως όλοι, για την αγάπη και την οικογένεια… και για να τραγουδάει πάντα!».

peoplegreece

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: